Kula’ya spor lisesi yapılıyor
Reklam
Reklam
  • Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Kula'ya spor lisesi yapılıyor

Bakan Kasapoğlu tam 1 yıl sonra sözünü tuttu

17 Mart 2023 - 11:18
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Kulalı Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, geçtiğimiz yıl Nisan ayında 20 kente yapılacak olan yeni model spor liselerinden birini memleketi Kula'ya kazandıracağının sözünü vermişti. Bakan Kasapoğlu sözünü tuttu ve Kula'ya yapılacak olan yeni model spor lisesi için ihale tarihi belli oldu.

  Memleketi Kula'ya sağladığı desteklerle ilçeyi adeta spor şehrine dönüştüren Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, geçtiğimiz yıl 13 Nisan'da Manisa'da düzenlenen 57. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu 4. Etap programının ardından Kula protokolü ile bir araya gelip 20 kente yapılacak olan spor liselerinden bir tanesini Kula'ya kazandıracağının sözünü vermişti. Ege Bölgesi'nin en büyüğü olmaya aday Gençlik Kampı ve en donanımlı Spor Kompleksi'nin ardından spor lisesi için hazırlıklar yapılırken, projenin ihale tarihi de belli oldu. 13 Nisan tarihinde yapılacak olan ihale sürecinin ardından 10 gün içerisinde yer teslimi yapılarak inşaata başlanacak. 300 takvim gününde tamamlanması planlanan inşa sürecinin ardından planlama yapılarak öğrenci alınması hedefleniyor.

  Spor lisesiyle beraber panisyon, basketbol sahası, tenis kortu ve güvenlik binası da yapılacak

   Öte yandan Bakan Kasapoğlu'nun spor liselerinden bir tanesini Kula'ya kazandıracağının sözünü verdiğinde tarihler 13 Nisan 2022'yi gösteriyordu. İlçe protokolü ve ilgili kurumların yürüttüğü çalışmaların tamamlanmasının ardından projenin ihale tarihi de 13 Nisan 2023 olarak belirlendi. 13 Nisan tarihinde yapılacak olan ihalenin ardından başlayacak inşa süreciyle lise binasının yanı sıra 1 adet pansiyon binası, basketbol sahası, tenis kortu ve güvenlik binası da inşa edilecek.

 

 

2023/03/2023-03-17-11-19-41.jpg
2023/03/2023-03-17-11-19-44.jpg

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İYİ Partili Hancı’dan mevcut ve eski başkanlara ziyaret
İYİ Partili Hancı’dan mevcut ve eski başkanlara ziyaret
Cemar Cumhur İttifakı’na tam destek için miting alanındaydı
Cemar Cumhur İttifakı’na tam destek için miting alanındaydı