KULA POLİSİNDEN OPERASYON
Reklam
Reklam
  • Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

KULA POLİSİNDEN OPERASYON

İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ HIRSIZLARI KISKIVRAK YAKALADI

06 Mart 2012 - 07:07
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Kula Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekipleri son zamanlarda yaptıkları operasyonlarla önce çalıntı motosikletleri ve şüphelilerini daha sonra da uzunca bir süredir devam eden otolardan ve işyerlerinden akü, marş dinamoları, mazot çalma gibi 7 farklı hırsızlığı aydınlattı.

 

N.K isimli şahsın ikametinin önünde park halinde olan BMC marka kamyondan akü çalmak isteyen şüpheli şahsın kaçması üzerine görgü tanıklarının Polis Merkezine  müracaatı ile başlatılan operasyonda 1995 doğumlu R.T, 1993 doğumlu M.S, 1989 doğumlu Ö.O ve 1992 doğumlu Y.D isimli şahıslar yapılan takibat sonucu Asayiş ekiplerince yakalandı.

 

Şüpheliler hakkında yapılan araştırmalarda teşebbüs halindeki bu suç haricinde 6 farklı hırsızlık vakasına da bazılarının karıştıkları tespit edildi. Şu ana kadar yapılan inceleme ve tespitlerde şüphelilerin; Sanayideki bir işyerinden 2 adet traktör marş dinamosu, 2 adet şarj dinamosu, ayrıca farklı şahıslara ait 8 adet otodan oto aküsü çalınmasında rolleri olduğu,  ele geçirilen bir kısım malzemenin sahiplerine  savcılık kararıyla iade edildiği ancak bazı suç mağdurlarının daha önceden emniyete müracaatı olmadığından bunların tespitiyle soruşturmanın devam ettiği kaydedildi.

 

İlçe Emniyet Müdürü Yusuf İncili konu ile ilgili  yaptığı değerlendirmede;’ tespit edilen bu vakalarda ve halen tahkikatı süren diğer hırsızlıklarda personelin son derece özverili, profesyonel çalışmaları devam etmektedir. Kula Emniyetinin her yerde tam güvenlik parolasından taviz vermeyeceklerini söyledi. Ayrıca muhtelif zamanlarda meydana gelen bazı evden hırsızlık vakalarının tahkikatlarında sona gelindiğini Kula’nın huzuru için vatandaş katkısının önemini vurgulayarak 155 hattına zamanında ihbar geldiğinde birçok suçu olmadan engelleyebilecekleri mesajını verdi.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x