Kula İlçe Emniyeti olası hırsızlık olaylarını önledi
Reklam
Reklam
  • Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Kula İlçe Emniyeti olası hırsızlık olaylarını önledi

20'nin üzerinde hırsızlık kaydı bulunan 4 kadın yakalandı

13 Ekim 2022 - 16:49 - Güncelleme: 14 Ekim 2022 - 09:58
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Manisa'nın Kula ilçesinde hırsızlık şüphesiyle takip ettikleri 4 kadını yakalayan emniyet güçleri, ilçe genelinde olası hırsızlık olaylarını önledi. Yakalanan 4 kadının hırsızlıktan 20'nin üzerinde kaydı olduğu öğrenilirken, hırsızlık şüphelisi kadınlar ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.

 

  İlçe genelinde asayiş ve huzuru sağlamak için hummalı çalışmalar yürüten Kula İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, hırsızlık girişim için Kula'ya geldiği tespit edilen 4 kadını fiziksel takibe aldı. Yakından takip edilen A.A.(26), N.A.(21), Ç.A.(25) ve Ç.U.(42) isimli şüpheli kadınlar bir binaya girme girişiminde bulunurken düzenlenen operasyonla yakalandı. 20'nin üzerinde hırsızlık kayıtları bulunan kadınlar, işlemleri için emniyete götürüldü. İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde işlemleri tamamlanan şüpheliler, ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.

  Emniyet güçlerinin hummalı çalışmalarıyla hırsızlık olayı gerçekleşmeden kadınların yakalanması, olası hırsızlık olaylarının da önüne geçti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İki otomobilin çarpıştığı kazada 2’si çocuk 3 kişi yaralandı
İki otomobilin çarpıştığı kazada 2’si çocuk 3 kişi...