Kula’da tarihi bir kalabalık ile buluşan Ferdi Zeyrek adeta esti...
Reklam
Reklam
  • Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Kula'da tarihi bir kalabalık ile buluşan Ferdi Zeyrek adeta esti gürledi

BİLBOARD BAŞKANINA MI YOKSA FERDİ KARDEŞİNİZE Mİ OY ATACAKSINIZ?

21 Mart 2024 - 12:52 - Güncelleme: 21 Mart 2024 - 12:54
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mimar Ferdi Zeyrek’in Kula Kent Meydanı’nda gerçekleştirdiği 'Büyük Halk Buluşması' mitingi, ilçedeki değişim rüzgârına ev sahipliği yaptı. Binlerce vatandaşın hıncahınç doldurduğu coşkulu meydanda konuşan Ferdi Zeyrek, Cumhur İttifakı adayı Cengiz Ergün’ün kendi arsalarına ve kızının arsasına özel çıkardığı imarı hatırlatarak, “Halkın parasını ranta harcayan bilboard başkanına mı oy vereceksiniz yoksa halkın parasını halka hizmet etmek için harcayacak olan Ferdi kardeşinize mi?” diye sordu.

 

31 Mart’ta yapılacak olan mahalli idareler yerel seçimlerine sayılı günler kala Cumhuriyet Halk Partisi Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mimar Ferdi Zeyrek ve CHP Kula Belediye Başkan Adayı Hikmet Dönmez, Kula’da gövde gösterisi yaptı. Gündüz programında esnaf ve vatandaşları ziyaret ettikten sonra Kula Kent Meydanı’nda düzenlenen Büyük Halk Buluşması mitingine katılan başkan adayları, meydanı dolduran coşkulu kalabalığa hitap etti.

BÜYÜK BULUŞMANIN ÖZEL BİR KONUĞU VARDI

Çoğunluğu Türk bayrakları ile donatılan ve adeta şölen havasının hakim olduğu Kent Meydanı’nda, sahnenin en ön kısmına konulan sandalyede yer alan Atatürk portesi ise dikkat çeken önemli bir detay oldu. 

“ZORLAMA DEĞİL, GÖNÜLDEN VE YÜREKTEN KATILIM!”

Binlerce vatandaşın doldurduğu Kula Meydanı’ndaki bu coşkulu kalabalığın 31 Mart’ın bir fragmanı olduğunu dile getiren başkan adayları, rakip adaylara bir göndermede bulunarak; zorlamayla, mecburiyetle hiçbir kimsenin miting alanına gelmediğini, katılan tüm Kulalı vatandaşların gönülden destek vermek amacıyla alanda olduğunun da altını çizdiler.

ZEYREK’TEN KULA’YA SÖZLER

Seçim çalışmalarının başından beri açıkladığı projeleri Kula’da da anlatan Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ferdi Zeyrek, ilçeye özel vaatlerde de bulundu. Zeyrek; “Dertlerimiz her yerde aynı. Ama öncelikle maalesef Kula’mız Büyükşehir Belediyesi’nden yeterli desteği alamıyor. Ben buradan siz bir söz veriyorum. Kula’nın girişine bir tane battı-çıktı yapmak, Kula’ya yeni bir otogar yapmak, Kula’ya yeni otopark alanları kazandırmak, benim boynumun borcu olsun. Size buradan söz veriyorum.”dedi.

“HER PARTİDEN SEÇMENİN BİZE OY VERECEĞİ BİR MANİSA İTTİFAKIMIZ VAR”

Her partiden binlerce seçmenin kendilerine oy atacağını söyleyen Ferdi Zeyrek; Gittiğim her yerde şunları duyuyorum; Vatandaşlarım diyor ki “Ben MHP’liyim”, “Ben AK Partiliyim.”, “Ben ülkücüyüm”, “Ömrümde hiç Cumhuriyet Halk Partisi’ne oy atmadım ama sana oy atacağım” diyorlar. Çünkü “Artık yeter diyorlar. “Artık biz kurtulmak istiyoruz” diyorlar. Artık Manisa’mın her yerinde ortak bir akıl oluştu. Parti üstü bir akıl. Ben buna Manisa İttifakı diyorum. Ben buna Hizmet İttifakı diyorum. Artık vatandaşlarım hizmet alacak ve sandıkta bu bilboard başkanına kırmızı kart gösterecekler.”diye konuştu.

“OYUNUZU ATARKEN LÜTFEN DÜŞÜNÜN”

Konuşmalarının devamında meydanı dolduran kalabalıktan bir istekte bulunan Ferdi Zeyrek, açıklamalarını şöyle sürdürdü;

“Sayılı günler sonra bir seçim var. Allah nasip ederse, şuan anketlerde de öyle görünüyor, sizlerin destekleriyle ben Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı olacağım. Ama sandığa gittiğinizde lütfen şunu düşünün; Sandıkta bir Allah var bir de siz varsınız. Oyunuzu atarken şuna dikkat edin; sadece seçimden seçime halkın arasına karışan bir belediye başkanına mı oy atacaksınız yoksa devamlı halkın arasında olan Ferdi kardeşinize mi oy atacaksınız? Halkın parasını ranta harcayan bir belediye başkanına mı oy atacaksınız yoksa halkın parasını halka hizmet etmek için harcayacak bir belediye başkanına mı oy atacaksınız? Üreticiye, çiftçiye 250 liralık bir sepeti reva gören belediye başkanına mı oy atacaksınız yoksa artık tarlada, bağda, bahçede yanınızda olacak, ürününüzü Ankara, İstanbul pazarına satacak bir belediye başkanına mı oy atacaksınız?

“KIZININ ARSASINA ÖZEL İMAR ÇIKARANA MI, SİZE HİZMET GETİRECEK FERDİ KARDEŞİNİZE Mİ OY ATACAKSINIZ?”

Manisa’da Karakoca diye bir köy var. Köyün tepesinde de dümdüz bir arazi var. Bir baktın orada 100 yıllık ağaçlar kesiliyor. Önce ağaçlar kesildi ve biz ne olduğunu anlayamadık. Hemen gittik dava açtık bu ağaçlar kesilmesin diye. Sonra oraya kanalizasyon hattı döşendi. Sonra içme su hattı yapıldı. Asfalt yapıldı. O sırada o arsanın sahibinin kim olduğu geldi tebligatta. Kim çıktı biliyor musunuz? Bilboard belediye başkanı Cengiz Ergün’ün kızı çıktı. Bir tane ev yapabilmek için yüz yıllık ağaçları kesen, bir tane eve özel kanalizasyon ve içme suyu çeken bilboard belediye başkanının kızı çıktı. Siz buna mı oy atacaksınız yoksa sizin mahallelerinize köylerinize altyapı götürecek, içme suyu götürecek yeni bir belediye başkanına mı oy atacaksınız?

“KENDİ ARSASINA İMARI 5 KATTAN 15 KATA ÇIKARANA MI YOKSA ADALETLİ İMARI GETİREN YENİ BİR BAŞKANA MI OY ATACAKSINIZ?”

Manisa merkezde Uncubozköy var. Uncubozköy’de 5 katlı imar var. Geçen imar düzenlemesi geldi. 5 katlı bazı yerler 15 kata çıktı. Bilin bakalım kimin arsası? Bilboard belediye başkanının arsası. Kendi arsasına imarı 5 kattan 15 kata çıkarana mı oy atacaksınız yoksa halkının isteğiyle imar getiren adaletli yeni bir belediye başkanına mı oy atacaksınız? Oy atarken bunları düşünün. Bu seçim yerel seçim. Biz bu seçimde Cumhurbaşkanını seçmiyoruz. Hizmet edecek olan kişiyi seçiyoruz. O yüzden ya mevcut bilboard başkanı kazanacak ya da Ferdi kardeşiniz kazanacak. Bir tane emanet oy verin, hep birlikte hizmeti getirelim sizlere. İnanıyorum ki seçimlerde Hikmet başkanım Kula Belediye Başkanı olacak. Ferdi kardeşiniz Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı olacak. Hikmet başkanımla el ele vereceğiz, Kula kalkınacak, Manisa kalkınacak, bu adaletsiz düzen son bulacak, halkın parası halk için harcanacak, bu rantçı zihniyete hep birlikte son vereceğiz.”

2024/03/2024-03-21-12-53-37.jpg
2024/03/2024-03-21-12-53-40.jpg
2024/03/2024-03-21-12-53-43.jpg
2024/03/2024-03-21-12-53-47.jpg
2024/03/2024-03-21-12-53-50.jpg
2024/03/2024-03-21-12-53-54.jpg

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Dönmez açıkladı; “Kasamız boş”
Başkan Dönmez açıkladı; “Kasamız boş”
Özgür Özel’den Kula’da milliyetçilik vurgusu
Özgür Özel’den Kula’da milliyetçilik vurgusu