KULA’DA MARKET SOYGUNU
Reklam
Reklam
  • Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

KULA’DA MARKET SOYGUNU

Kula’da bir markete giren hırsızlar 120-130 karton civarında sigara ve kasadan 250-300 TL civarında bozuk para alarak kaçtılar..

23 Şubat 2012 - 08:05
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Kula’da bir markete giren hırsızlar 120-130 karton civarında sigara ve kasadan 250-300 TL civarında bozuk para  alarak kaçtılar..

 

 Kula Yıldırım Beyazıd Caddesi’nde bir markete sabaha karşı kepenk demirini keserek camları kırdıktan sonra içeri giren  kimliği belirsiz  kişi veya kişiler. İşletmeci Yaşar Mumcu’nun yaptığı açıklamaya göre, 120 karton sigara ve kasada bulunan yaklaşık 200 TL civarındaki bozuk parayı alarak kaçtılar. Mumcu “olay büyük ihtimalle sabaha karşı olmuş. Çaldıkları sigaraların maliyeti yaklaşık 8 - 9 bin lira civarında. Çok üzüldük. Az bir para değil. Emniyete haber verdik. Kaç kişi oldukları belli değil. Bir an evvel yakalanmalarını istiyorum” şeklinde konuştu. Yaşar Mumcu’nun İlçe Emniyet Müdürlüğüne yaptığı ihbardan sonra olay yerine gelen asayiş büro amirliğine bağlı ekipler gerekli incelemeleri yaparak hırsızlık  olayını gerçekleştiren kişi veya kişilerin yakalanması için araştırmalarını sürdürüyor.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x