KULA’DA ATATÜRK KIR KOŞUSU YAPILDI
Reklam
Reklam
  • Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

KULA’DA ATATÜRK KIR KOŞUSU YAPILDI

Kula İlçe Milli eğitim müdürlğü Tarafından Manisa’nın Kula İlçesinde Gerçekleştirilen Atatürk Kır Koşusu 250 Sporcunun Katılımı ile Yapıldı.

28 Aralık 2011 - 11:34
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Kula İlçe Milli eğitim müdürlğü Tarafından Manisa’nın Kula  İlçesinde Gerçekleştirilen Atatürk Kır Koşusu 250 Sporcunun Katılımı ile Yapıldı.

 

İlçe Kütüphanesi önünde başlayan ve Kula İlçe Emniyet Müdürlüğü önünde biten yarışlarda sporcular birinci olabilmek için kıyasıya mücadele verdi. Genç sporcuların ailelerinin de hazır bulunduğu yarışlar 6 kategoride gerçekleştirildi. Yarışlar esnasında herhangi bir olumsuzluk yaşanmazken, bitiş çizgisini karıştıran bazı sporcular renkli görüntülerin oluşmasına neden oldu. 

 

Yarışmalar sonunda 800  metre küçük kızlarda Zafer İlköğretim Okulu'ndan Sevgi Dinçtopal, bin  metre küçük erkeklerde Rafet Üçelli İlköğretim Okulu'ndan Mehmet Can Ece , bin 200  metre yıldız kızlarda Naci Hakkı Ulusoy  İlköğretim Okulu'ndan Esma Hancı, bin 600 metre yıldız erkeklerde Zafer İlköğretim Okulundan Mustafa Acar.  Birinci oldu

Bin  600 metre Genç Kızlarda Kız Teknik ve Meslek Lisesi’nden Cennet Kırkulak ve 2 Bin metre Genç Erkeklerde Selim Sabahat Palanduz Anadolu Lisesi Öğrencisi Hakan Akar  birinciliği göğüsleyen diğer sporcular oldu.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Minimax’ın tüm şubelerinde İldeniz Moto Bazaar’ın motosikletleri satılacak
Minimax’ın tüm şubelerinde İldeniz Moto Bazaar’ın...
Asgari trafik şartını yerine getiremeyen 174 internet haber sitesine müeyyide uygulanmadı
Asgari trafik şartını yerine getiremeyen 174 internet haber...