Kula’da 2021’in kaza bilançosu
Reklam
Reklam
  • Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Kula'da 2021'in kaza bilançosu

Meydana gelen 396 kazada 304 kişi yaralandı, 6 kişi yaşamını yitirdi

04 Ocak 2022 - 13:40
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Manisa’nın Kula ilçesinde 2021 yılında toplamda 396 kaza meydana geldi. Meydana gelen 192 yaralamalı kazada toplam 304 kişi yaralanırken, 5 ölümlü kazada 6 kişi yaşamını yitirdi.

  Yapılan tüm uyarı ve denetimlere rağmen kural tanımaz sürücüler, trafik canavarına davetiye çıkarıyor. İzmir-Ankara D300 karayolu üzerinde bulunmasından dolayı trafik akışı yönünden oldukça önemli bir yere sahip olan Kula’da ve Kula’ya bağlı mahallelerde 2021 yılında toplamda 396 kaza meydana geldi. Meydana gelen kazalarda toplam 304 kişi yaralanırken, bu kazalarda toplam 6 kişi yaşamını yitirdi. İzmir ile Uşak illerini birbirine bağlayan ve Türkiye’nin en önemli karayollarından biri olan D300 karayolunun geçtiği Kula’da, meydana gelen kazaların büyük bölümü Kavacık, Kovukdere ve Yurtbaşı Mahallesi civarlarında meydana geldi.

  Yağışlı havalarda Kula’da kaza tehlikesi yüzde 70

  Ülkenin en büyük karayollarından biri olan İzmir-Ankara D300 karayolunun geçtiği Kula’da, meydana gelen kazalarında büyük bölümü yağışlı havalarda meydana geldi. Hava şartlarından dolayı kayganlaşan ve gizli buzlanmalara neden olan D300 karayolunda, özellikle dik ve virajlı rampaları ile Kavacık ve Kovukdere rampaları ayrıca Uşak tarafındaki Yurtbaşı Mahallesi civarında meydana gelen kazalarda onlarca kişi yaralanırken, yüzlerce de maddi hasarlı kaza meydana geldi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Girgin sert çıkıştı; “Şahlanamadınız ama şaheserinizle gurur duyacak mısınız?”
Başkan Girgin sert çıkıştı; “Şahlanamadınız ama...
Cemar'dan fuar ziyaretçilerine VR gözlükle fabrika turu
Cemar'dan fuar ziyaretçilerine VR gözlükle fabrika turu