KULA BELEDİYESİ ASFALTLAMA ÇALIŞMALARI
Reklam
Reklam
  • Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

KULA BELEDİYESİ ASFALTLAMA ÇALIŞMALARI

Kenan Evren Mahallesi Genç Osman Caddesi 61 sokakta buluna eski bir yıkılması sonucu mahallede belediye tarafından genişletilen yolun asfaltlama çalışmaları tamamlandı.

08 Ekim 2011 - 16:09
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

 

Kenan Evren Mahallesi Genç Osman Caddesi 61 sokakta buluna  eski bir yıkılması sonucu mahallede belediye tarafından genişletilen yolun asfaltlama çalışmaları tamamlandı.

Belediye başkanı Selim Aşkın’ dan yolun asfaltlanmasını isteyen mahalle sakinlerine söz veren Başkan Aşkın Sözünü tutarak Mahalle sakinlerinin isteğini yerine getirdi.

Kula  Belediyesi'nin asfalt ekibinin çalışmaları bölge halkını da memnun etti.

 

AŞKIN: PLANSIZ HİZMET, VATADAŞI MUTLU ETMEZ

 

Kula  Belediye Başkanı Selim Aşkın yaptığı açıklamada , diğer hizmetlerde olduğu gibi, asfalt çalışmalarında da plan ve projeyi hazırlayarak işe başladıklarını söyledi.

 

alt yapı çalışmalarının tamamlandığı bölgelerde kalıcı asfaltlama yapıyoruz. Söz konusu bölgelerde daha önce asfaltlama yapılsaydı, tekrar kırılacak ve bozulacaktı. Asfalt hizmetini ilçemizin tüm bölgelerine eşit şekilde yaymaya da büyük hassasiyet gösteriyoruz’’ dedi.

Başkan Aşkın, yapılan çalışmalarla halkın hizmet beklentilerini karşıladıklarını söyleyerek "ekiplerimiz hummalı bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor Ekiplerimiz,  bir yandan yol açma çalışmaları, bir yandan parke taşı döşeme çalışmaları ile beraber devam eden asfalt serimi ile mahallenin her sokağına hizmet götürüyoruz dedi

Aşkın açıklamasının devamında ’ Bu zamana kadar ihmal edilen bu mahallemizde gerek yapılan parklar, gerekse yapılan alt yapı çalışmaları ile büyük bir yatırım yaptık. Yapımı devam eden ana arterlerimizle beraber, Ağustos ayına kadar açılmamış yol ve asfaltı serilmemiş, parkesi döşenmemiş sokak ve caddemiz kalmayacak’ diyerek çalışmalarının büyük bir azimle devam ettiğini söyledi.

Mahalle sakinleri yapılan çalışmalardan memnun

 

Mahalle sakini Esma Başoğul  Biz belediye başkanımız Selim Aşkın’a daha önce makamında ziyaret ederek yazın toz ve kışın çamur olan yolumuzun asfaltlanmasını istedik. Başkanımız bize söz verdi ve bugunde sözünü tutarak mahallemiz asfaltlanıyor kendisine mahalle sakinleri  olarak teşekkür ediyoruz dedi

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x