AK Parti Kula İlçe Teşkilatı'nın belde ve köy ziyaretleri sürüyor. Sorunlar tespit ediliyor,
AK Parti İlçe Başkanı Nejat Gülmez ve yönetimi Sandal beldesini ziyaret etti. Belde sakinleri tarafından karşılanan İlçe Başkanı Gülmez, bir kahvehanede vatandaşlarla toplantı yaptı.
Sandal Belde başkanı Mehmet Civelek ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek Kula ilçe başkanımız Nejat bey ile devamlı iştiare içinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz dedi
Sandal Belde belediye başkanı Rıfat Acar ise Sandal beldemizin yapılması gereken hizmetleri belediyemizin bütçesi dahilinde elimizden geleni yapıyoruz. Büyükşehir belediye yası çıkması ile birlikte belediyemiz kapanarak Kula nın bir mahallesi olacağız dedi. Acar Park Yol ve Gölet’e ihtiyacının olduğunu söyledi.
Başkan Gülmez, Sandal beldesinde toplantıya katılan vatandaşların Geçmiş Ramazan Bayramını kutlayarak şöyle devam etti: “Yapılan ziyaret ve istişarenin amacı siyasi değil. Bizim amacımız Kula’ya bağlı tüm belde ve köyleri ziyaret ederek, sorunlarını içeren bir rapor hazırlamak. Bu raporda tespitler detaylı olarak yer alacak. Bu hazırlanacak rapor doğrultusunda sorunları ilgili kurumlarla görüşerek, çözülmesi konusunda sağlıklı bir çalışma gerçekleştirilmesini sağlamayı hedefliyoruz” diye konuştu.
Gülmez “ toplantı esnasında vatandaşların Sandal’a yapılmasını istediği Park, Yol ve Gölet ile ilgili çalışmalarının kısa sürede başlanacağı sözünü verdi.
YORUMLAR