KUÇYAD ‘ DA ÇİĞ KÖFTELİ FİNAL
Reklam
Reklam
  • Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

KUÇYAD ‘ DA ÇİĞ KÖFTELİ FİNAL

Kula ilçesinde faaliyetlerine devam eden KUÇYAD (Kula Çalışanları Yardımlaşma Derneği) düzenlemiş olduğu memurlar arası masa tenisi turnuvası final maçı ile sona erdi.

14 Şubat 2012 - 07:46
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Kula ilçesinde  faaliyetlerine devam eden KUÇYAD (Kula Çalışanları Yardımlaşma Derneği) düzenlemiş olduğu memurlar arası masa tenisi turnuvası final maçı ile sona erdi.

18 Ocak tarihinde başlayan turnuvanın finalinde M.Y. O çalışanlarından Hasan Ali Şahin ile mali müşavirlik büro çalışanlarından Hayri Mordonlu karşılaştı Baştan sona çekişme içinde geçen müsabaka KUÇYAD dernek binasında yapıldı. Yaklaşık 60 kişinin izlediği müsabakada izleyicilerde heyecanlı bir maç seyrettiler.

 

 Turnuvanın şampiyonu maçı 3-1 kazanan Hayri Mordonlu oldu. Karşılaşmadan sonra şampiyonu ilk tebrik eden rakibi oldu. Şampiyon Hayri Mordonlu ilçemizde bu tür faaliyetlerin yapılması son derece memnuniyet verici.Turnuvada 1.olmamdan ziyade hem turnuva boyunca değişik arkadaşlarla tanışmış olmaktan hem de KUÇYAD ile tanışmaktan dolayı memnun oldum dedi.

Turnuva 2.si H.Ali Şahin ise yaklaşık 25 gün devam eden turnuvada hem birlikteliğin hem de KUÇYAD’ın güzelliklerini gördük. Tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum dedi.

Maç bitiminde tüm katılımcılar ve izleyicilere çiğ köfte ikram edildi. KUÇYAD başkanı Mustafa Çapar  “turnuvamızın hem çalışanlar arasında ki birlikteliğe, hem beraber iş yapabilme gayretine katkılar sunduğu gibi derneğimizi yeni arkadaşlarla tanıştırmak gibi bir güzelliği de oldu.

 Turnuvaya katılan arkadaşların daha önce KUÇYAD’ın faliyetlerini takip ederken şimdi bizzat faliyetlerin içinde olmaktan duydukları memnuniyeti dile getirerek bundan sonra yapacağımız faliyetlerde de beraber olmak istediklerini söylemeleri de bütün dernek üyelerimizi sevindirmiştir.

 KUÇYAD olarak çalışanları bir araya  getirecek faliyetler yapmaya devam edeceğiz.

 Bende turnuvamıza katılan ve tüm arkadaşlara ve organizasyonu başarı ile tamamlayan dernek üyelerimizi teşekkür ediyorum dedi.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Okul sporları küçük erkekler futbol şampiyonasının çeyrek finalleri Kula’da düzenlendi
Okul sporları küçük erkekler futbol şampiyonasının çeyrek...
Kula’da Kut’ül Amare Zaferi’nin 108.yılı kutlandı
Kula’da Kut’ül Amare Zaferi’nin 108.yılı kutlandı