Seçim çalışmalarına ara vermeden devam eden STSO Başkan Adayı İlhan Körezli ve ekibi, Kula Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifini ziyaret etti.
STSO Başkan Adayı İlhan Körezli ve ekibi, seçim çalışmaları kapsamında Kula Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Yiğen’i, ziyaret etti.
İlk olarak sabah Kula Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi'ne giderek Başkan Ali Yiğen ile görüşen Körezli ve ekibi, Yiğen’in sıcak sohbetiyle karşılandı.
'HER ZAMAN ESNAFIN YANINDA'
Kula Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi ziyaretinde ilk sözü alan İlhan Körezli kooperatifin esnafların her zaman yanında olduğunu belirterek, "Seçim öncesi destek istemek, fikir alışverişi içerisinde bulunmak için geldik. İnşallah göreve gelirsek seçimden sonra birlikte neler yapabiliriz, ne gibi projeler geliştirebiliriz bu açıdan da bu ziyaretimiz önemli.Kooperatifi biliyoruz esnaflarımızın dar günlerinde yanında, işlerini büyütmek istedikleri zaman yanlarında yani esnafımıza her zaman destek oluyorlar" dedi.
Körezli ve ekibinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Yiğen ise "İnşallah hayırlısı ne ise o olur. Bugünü kadar yaşanan birliktelik bundan sonra da yaşanır. dedi.
YORUMLAR