Körez muhtarı ateş püskürdü
Reklam
Reklam
  • Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Körez muhtarı ateş püskürdü

“Bizi kimler yönetiyor”

17 Şubat 2024 - 11:14
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

  Cumhuriyet Halk Partisi Kula Belediye Başkan Adayı ve mevcut Körez Mahalle Muhtarı Hikmet Dönmez, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla adeta ateş püskürdü. Yerel seçimlere az bir süre kala belediyenin kanunsuz işlere yöneldiğinin ifade eden Dönmez, belediye tarafından biri resmi olmayan yol, biri de orman sahası içerisinde olmak üzere 2 yolu açıp malzeme döktüklerini söyledi.

  31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlere az bir süre kala ilçedeki siyasi hareketlilik de artmaya başladı. Bu kapsamda CHP’nin Kula Belediye Başkan Adayı olarak gösterilen Körez Mahalle Muhtarı Hikmet Dönmez, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla hem Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun’u, hem de belediyenin Fen İşleri çavuşunu topa tuttu. Başkan Tosun’un Körez Mahallesi’nden oy alabilmek için her türlü yolu denediğini ifade eden Dönmez, biri resmi olmayan, biri de orman sahası içerisinde yer alan 2 adet yolun belediye Fen İşleri tarafından açıldığını ve malzeme döküldüğünü söyledi. Açılan yollarla ilgili Fen İşleri çavuşunu telefonla arayarak bu yapılan işlemin gayri resmi olduğunu söylediğini ifade eden Dönmez, paylaşımında şu ifadelere yer verdi.; Sayın belediyede çalışan arkadaşlar, nasıl Hüseyin Tosun hala belediye başkanı ise, bende hala Körez’in muhtarıyım bilesiniz. 1 haftadır benim bölgemde 2 tane yere hem de kanunsuz (biri orman sahası, biri resmi yol değil) makine yollayıp, ormandan yol açıp  malzeme döküyorsunuz. Beni adam yerine bile koymuyor vatandaşı birbiri ile kavga ettiriyorsunuz. Fen işleri çavuşunu arıyorum bunu kim yaptırıyor diye, ‘ben’ diyor. ‘Başkanın haberi var mı?’ diyorum, ‘yok’ diyor. O zaman ben söyleyeyim tüm halk duysun, kimin ne ihtiyacı varsa kanunlu kanunsuz Fen İşleri çavuşu Veli bey kafasına göre malzeme dağıtıp makine yollayabiliyor. Seçim arifesinde ihtiyacı olan herkes telefonunu bulsun istesin. Yok Veli bey bana yalan söylüyorsa bunu Hüseyin başkan yapıyorsa, 2 oy için resmi olmayan hem Piralan hem köydeki yollara ucunda 2 oy var diye izin veriyorsa, o zaman daha büyük sıkıntı. Tüm halkıma duyurulur, belediye çavuşu resmi olmayan ormanda açılacak yol varsa bile makine ve kamyon kamyon malzeme gönderme yetkisine sahipmiş, evinizin önü falan çamursa mıcır dahi isteyebilirsiniz. Yok başkanın haberi var da çavuş başkanı koruyorsa vay halimize. Bizi kimler yönetiyor. Uzun lafın kısası benim yazım tillahına kadar doğrudur. Bu dönemde kanunsuz da olsa ne ihtiyacınız var ise belediye çavuşundan isteyin, yapmazlar ise benim köydeki son 1 haftadır benden habersiz kanunsuz yerlere  gelenleri örnek gösterin ,Kemal Sunal filmi gibi olduk. Koşun ne ihtiyacınız varsa çavuş Fen İşleri’ni yağmalatıyor. Saygılarımla.”

  Belediye Başkan Adayı ve Körez Muhtarı Hikmet Dönmez’in bu paylaşımı mahalle halkı ve vatandaşlar tarafından beğeni ve yorumlarla destek buldu.

2024/02/2024-02-17-11-14-56.jpg

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Esnafın 10 yıllık çilesi bitti
Esnafın 10 yıllık çilesi bitti
Kula Belediyesi, her yıl düzenlenen şenlikler için hazırlıklara başladı
Kula Belediyesi, her yıl düzenlenen şenlikler için hazırlıklara...