Büyükşehir Yasası kapsamında Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin Kula ilçesi koordinatörü görevi, MHP'li Belediye Meclis Üyesi Faik Şentürk’e verildi.
Büyükşehir Hizmet binasında yapılan Basın toplantısında bir açıklama yapan Kula Belediyesi ve Manisa Büyükşehir Belediyesi MHP’li Meclis üyesi Faik Şentürk "Manisa Büyükşehir Belediyesi bünyesinde ilçemiz koordinatör Müdürlüğü görevine atanmış bulunuyorum. Kulamıza en güzel hizmetli vermek için ilçe Belediye Başkanımız Hüseyin Tosun ile uyumlu bir şekilde çalışmalarımıza devam edeceğiz. Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Kula’ya yapılacak olan birçok hizmetin koordinasyonundan sorumlu olacağım. Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Cengiz Ergün’ün bana layık gördüğü bu koordinatörlük görevine layık olmaya çalışacağım. Bu görevi bana verdikleri için Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e çok teşekkür ederim. Bu görevi en iyi şekilde yapacağıma eminim Bundan böyle büyükşehir ile işi olan vatandaşlarımız buraya ağlayarak gelse de kızsa da çıkarken gülerek çıkacak.” diye konuştu.
Öte yandan Maski şefliğine Mahmut Kırkağaçlı, içme suları dairesi sorumluluğuna ise Aydın Topdemir’in atandığı açıklandı.
YORUMLAR