Kaymakam Tatlısöz Kula’da ağırlanan depremzede aileleri ziyaret...
Reklam
Reklam
  • Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Kaymakam Tatlısöz Kula'da ağırlanan depremzede aileleri ziyaret etti

Kula Kaymakamı Birkan Tatlısöz, ilçede ağırlanan deprem mağduru vatandaşların misafir edildiği Kula Gençlik Kampında ziyareti sırasında kampta hizmet veren İlçe Sağlık Müdürlüğü personellerini ziyaret etti. İlçe Sağlık Müdürü Dr.Aybüke Aslı Ayyıldız, yürütülen sağlık hizmetleri hakkında Kaymakam Tatlısöz'e bilgi verdi.

08 Mart 2023 - 10:17
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

  Kahramanmaraş merkezli 2 büyük depremin yaraları sarılmaya devam ederken, Kaymakam Birkan Tatlısöz önderliğindeki protokol üyeleri de ilçede ağırlanan depremzede vatandaşların istek ve ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyor. Bu çerçevede Gençlik Kampı'nda misafir edilen depremzede vatandaşları ziyaret eden Kaymakam Tatlısöz, İlçe Sağlık Müdürlüğü personellerini de ziyaret ederek yürütülen sağlık faaliyetleri ile ilgili İlçe Sağlık Müdürü Dr. Aybüke Aslı Ayyıldız'dan bilgi aldı.

        Yerinde yapılan sağlık hizmet vatandaşlarımız için hafta içi her gün 1 aile hekimliği birimi kampa giderek bebek, çocuk ve gebe izlemlerini, muayenelerini yapmakta olduğu ve 1.basamak sağlık hizmetlerini kesintisiz olarak toplu barınma alanında verdiği, reçete edilen ilaçların Eczacılar Birliği Kula Şube Başkanlığı tarafından koordine edilerek eczanelerden temin edilmekte olduğu ve vatandaşlarımıza İlçe Sağlık Müdürlüğünce ulaştırıldığı; deprem bölgesinden gelerek kırsal mahallelere yerleşen vatandaşlarımıza ilçe sağlık müdürlüğü mobil hizmet ekibince ulaşılarak sağlık kontrollerinin sahada yapıldığı ve mobil hizmet ekibince takiplerinin devam ettiği öğrenildi.

Ayrıca Salihli Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü koordinesinde Kula'da yürütülen psikososyal destek çalışmalarına Kula Devlet Hastanesi ve Kula İlçe Sağlık Müdürlüğü personellerinden oluşan bir ekiple destek olunduğu bilgisi verildi.

Sağlık personelleri ve kampta konaklayan vatandaşlarla da bir araya gelen Kaymakam Tatlısöz,  vatandaşların taleplerini dinledi ve yapılan çalışmaları değerlendirdi. 

 

 

 

2023/03/2023-03-08-10-18-50.jpg
2023/03/2023-03-08-10-18-52.jpg
2023/03/2023-03-08-10-18-54.jpg

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
DİKKAT! Tüm Kula’da elektrik kesintisi yaşanacak
DİKKAT! Tüm Kula’da elektrik kesintisi yaşanacak
Görevi esnasında fenalaşan güvenlikçi son yolculuğuna uğurlandı
Görevi esnasında fenalaşan güvenlikçi son yolculuğuna...