KAYIP BAŞKAN ERGÜN ELEKTRİK DİREKLERİNDE BULUNDU
Reklam
Reklam
  • Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

KAYIP BAŞKAN ERGÜN ELEKTRİK DİREKLERİNDE BULUNDU

11 Ayın Sultanı Yüce Kitabımız Kuran-I Kerimin nazil olduğu Mübarek Ramazan-ı Şerif ayını Tüm güzelliğiyle bereketiyle tamamlamış bulunuyoruz.

15 Temmuz 2015 - 21:08
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Ne yazık ki bereketin güzelliğin bin aydan daha fazla vaat edildiği bu güzel ayda Büyükşehir Belediyesi yine gerek hizmet noktasında gerek sosyal anlamda kayıplardaydı.Bu bereketi vatandaşa yansıtamadı.

Haftanın dört gününü tatil beldesinde geçirmesi gündem olan Cengiz Ergün ramazan ayında da Manisalının yanında ve hizmetinde değildi.

İlçe Belediye Başkanlarımız canhıraş hemen her gün Manisanın bir mahallesinde Manisalılarla aynı sofrayı paylaşıp kader,gönül birlikteliği yaparken Büyükşehir Belediye Başkanını vatandaşın sofrasında göremedik.

Kaf Dağında yaşayan ulaşılmaz sayın Cengiz Ergün'ü bu güzel ayda belki sokaklarda caddelerde görmeyi, sorunlarını sıkıntılarını dile getirmeyi umut edenler yine hayal kırıklığı yaşadı.

Kendi partililerinin hatta İlçe belediye Başkanlarına dahi randevu vermeyip telefona çıkmayan bir kişiden Manisanın hizmet beklemesi sorunların çözüme kavuşmasını beklemek hayaldi hayalde kalacak gibi.

Tüm Manisalının hiçbir yerde hiçbir hizmette varlığını hissemediği Cengiz Ergün bu duruma resimlerini Manisanın tüm direklerine asmakla çözüm bulmaya çalıştı.

Hatta işi öyle bir abarttıki Mesir festivali döneminde şehre gelen yabancı turistler direklerdeki Cengiz Ergün için Mesiri bulan Merkez Efendi bumu diye sormak durumunda kaldılar.

Kayıp Başkan Manisalının karşısına elektrik direklerinde çıktı. Buda yetmedi Tüm Manisa'yı DEV reklam panolarıyla ördü. Bunun adına da ne yazık ki hizmet dedi.

Ramazanda yoksun…

Hizmette yoksun…

Vaadettiğin projelerde yoksun…

Sokakta yoksun…

Manisalının derdinde sevincinde yoksun…

Ey Cengiz Ergün: gurur duymalısın ki elektrik direklerinde reklam panolarında boy boy varsın.

Bu nasıl Belediye Başkanlığı ki 2009 dan bu yana seçimlerde vaadettiğin hiç bir projeyi hayata geçirmedin.

Bu nasıl Belediye Başkanlığı ki gece rüyanda gördüğün projeleri sabah bilboordlara astırdın.

Şimdi soruyorum :

Nerede senin gözünle Gediz ?

Nerede senin gözünle Hafsa Sultan Mahallesi ?

Nerede senin gözünle Ulucamii projesi…? Bunlar saymakla da sormakla da bitmez de Manisanın kanayan yarası Manisanın kara lekesi çöplük hala yerinde durmaya devam ediyor.

3 yıldır kendi reklamını yaptığın köy ve belde ( şimdi mahalle olan ) girişlerine diktiğin reklam panosundan bozma otobüs duraklarında vatandaş hala otobüs bekliyor.

Sayın Başkan hatırlatmakta fayda gördüğüm için özellikle belirtmek istiyorum ki Manisa sadece Merkezdeki 2 ilçeden ibaret olmayıp 17 ilçesi bulunan bir Büyükşehirdir.

Tekrar sormak gerekirse Merkez İlçeler dışındaki 15 ilçede bugüne kadar ne yaptın ? Gitti 2 yıl kaldı 3 yıl.

Bu 3 yıl reklam panosuyla elektrik direğiyle geçmez. Şehrin kalbine sapladığın o ucube panoları da biran önce kaldır.

Kalan 3 yıl yata yata geçmez.

Büyükşehir Manisa büyük reklam panoları değil büyük hizmetler bekliyor.

Ramazan Bayramının bereketinin hizmet olarak dönmesi umuduyla herkese hayırlı Bayramlar

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bir gecede iki uyuşturucu operasyonu: 5 Şüpheliye işlem yapıldı
Bir gecede iki uyuşturucu operasyonu: 5 Şüpheliye işlem yapıldı
Tehditlere Boyun Eğmem, Sadece Adalete Güvenirim
Tehditlere Boyun Eğmem, Sadece Adalete Güvenirim