Jeopark Kula, Kütahya Belediyespor’u konuk edecek
Reklam
Reklam
  • Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Jeopark Kula, Kütahya Belediyespor'u konuk edecek

Türkiye Voleybol Federasyonu erkekler 1.liginde mücadelen eden Jeopark Kula Belediyespor, 7. hafta müsabakaları kapsamında yarın saat 13.00 da Kütahya Belediyespor'u konuk edecek. Jeopark Kula Belediyespor Kulüp Başkanı Vedat Yılmaz yeni Spor Kompleksi'nde oynanacak olan müsabakaya Kulalı vatandaşları destek olmaya davet etti.

19 Kasım 2021 - 11:54
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

TVF Erkekler 1. ligi A grubunda Manisa'yı temsil eden Jeopark Kula Belediyespor 7.hafta müsabakaları kapsamında Kütahya temsilcisi Kütahya Belediyespor'u konuk edecek. Yarın, yani 20 Kasım Cumartesi günü saat 13.00'da başlayacak olan müsabaka yeni Spor Kompleksinde oynanacak. İlk haftalarda başarılı bir performans sergileyemeyen Manisa temsilcisi Jeopark Kula Belediyespor, bu maçla birlikte galibiyet serisi başlatarak yükseliş elde etmek istiyor.

Başarıya ulaşmak için Kulalı voleybolseverlerin desteğine ihtiyaç duyduklarını dile getiren Jeopark Kula Belediyespor Kulüp Başkanı Vedat Yılmaz, yarınki maça tüm Kula halkını davet ettiğini söyledi. Gençlik ve Spor Bakanı Dr.Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun memleketine yakışır bir şekilde Kula'yı temsil etmeye çalıştıklarını ifade eden başkan Yılmaz bu sezonu en güzel şekilde bitirmeyi hedeflediklerini söyledi.

HABER: AYŞEGÜL KORAL

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Dönmez tebrikleri kabul etmeye devam ediyor
Başkan Dönmez tebrikleri kabul etmeye devam ediyor
Jandarma kavşağında kaza; 3 yaralı!
Jandarma kavşağında kaza; 3 yaralı!