Jeopark Kula Belediyespor’lu oyuncular Kula’yı yakından...
Reklam
Reklam
  • Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Jeopark Kula Belediyespor'lu oyuncular Kula'yı yakından tanıyor

Başkan Yılmaz; " Oyuncularımıza ilçemizin aidiyet duygusunu aşılıyoruz."

25 Ağustos 2021 - 11:30 - Güncelleme: 25 Ağustos 2021 - 11:37
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

  Yeni sezonda Türkiye Voleybol Federasyonu Erkekler 1.Ligi'nde mücadele edecek olan Jeopark Kula Belediyespor'un Kulüp Başkanı Vedat Yılmaz, yeni sezon hazırlıklarını Kula'da sürdüren takım oyuncularına, sadece sportif faaliyetler değil, Kula'nın gelenek ve görenekleri ile aidiyet duygusunu da aşıladıklarını söyledi.

  Geçtiğimiz yıl Ankara'da kurulan ve sezon boyunca Ankara'da mücadele eden Jeopark Kula Belediyespor, yeni sezonda müsabakalara Kula'da devam edecek. Yeni spor salonunun faaliyete geçmesi ile birlikte yeni sezon hazırlıklarını Kula'da sürdüren takım oyuncuları, Kulüp Başkanı Vedat Yılmaz'ın önderliğinde Kula'yı da yakından tanıyorlar. Başkan Yılmaz, oyuncuların sadece sportif faaliyetler değil, Kula'nın gelenek ve görenekleri, adetleri ve aidiyet duygusunu da aşılamaya çalıştıklarını dile getirirken, ilçenin tarihi ve turistik yapılarını da yakından tanıttıklarını söyledi. Örnek olarak, geçtiğimiz günlerde kızı Nurefşan'ın düğününü yapan Kula Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Aytekin Şadan'ın düğün merasimlerine iştirak ettiklerini ifade eden Başkan Yılmaz, burada Kulalı vatandaşlar ile oyuncuların tanışıp sohbet etme imkanı bulduklarını ve aynı zamanda Kula'nın adetlerini yakından görme şansı bulduklarını söyledi.

 

  Yeni sezon için de, çalışmaların hız kesmeden devam ettiğini kaydeden Başkan Yılmaz, son yıllarda olduğu gibi, 2021-2022 sezonunda da Kula'yı en güzel başarılarla temsil edeceklerini ve Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun memleketi Kula'nın ismini her branşta yücelteceklerini söyledi.

2021/08/2021-08-25-11-31-43.jpg
2021/08/2021-08-25-11-31-45.jpg

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Elektrikli bisiklet kamyona çarptı; 2 yaralı
Elektrikli bisiklet kamyona çarptı; 2 yaralı
CHP Manisa Milletvekilleri Başevirgen ve Bakırlıoğlu, Başkan Dönmez'i Ziyaret Etti
CHP Manisa Milletvekilleri Başevirgen ve Bakırlıoğlu, Başkan...