İş insanı Aydın Kaya Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda’yı...
Reklam
Reklam
  • Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

İş insanı Aydın Kaya Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda'yı ziyaret etti

Duru bebeğe umut olmak için düzenlenecek voleybol turnuvası görüşüldü

21 Eylül 2022 - 18:22
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

  Sigorta Shop CEO'su Kulalı iş insanı Aydın Kaya, SMA Tip-1 hastası Duru bebek için Salihli'de düzenlenecek olan voleybol turnuvası ile ilgili görüş alıverişinde bulunmak üzere Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda'yı makamında ziyaret etti.

 

  Hatice-Mehmet Ali Sağlık çiftinin SMA Tip 1 hastası bebekleri Duru bebeğin tedavisine destek olmak için Salihli’de 5’li voleybol turnuvası düzenlenecek. Turnuvaya katılacak takımlardan biri olan Sigorta Shop'un CEO'su Kulalı iş insanı Aydın Kaya, Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda'yı makamında ziyaret ederek düzenlenecek olan turnuva hakkında görüş alışverişinde bulundu.

 

  Ziyarette konuşan Başkan Kayda; " Belediyemiz, Sigorta Shop ve Salihli Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü işbirliğinde, 7-8-9 Ekim tarihlerinde Atatürk Spor Salonu’nda Galatasaray, Sigorta Shop Spor, Aydın Büyükşehir Belediyespor, Çukurova Belediye Adana Demirspor Kadın Voleybol Takımlarının katılımıyla SMA Tip-1 teşhisi konulan Duru Bebek için başlatılan yardım kampanyasına destek olmak amacıyla turnuva gerçekleştirilecektir. Nazik ziyaretlerinden dolayı Sigorta Shop CEO'su Aydın Kaya ile Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Oktay Ayaz’a teşekkür eder, Duru bebeğimizin umuduna umut olmak isteyen tüm duyarlı vatandaşlarımızı, Sağlık ailesinin başlattığı bağış kampanyasına destek olmaya davet ederim." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kula CHP’den alternatif tören ve Başkan Dönmez’e ziyaret
Kula CHP’den alternatif tören ve Başkan Dönmez’e ziyaret
23 Nisan ve TBMM'nin 104. açılış yılı törenle kutlandı
23 Nisan ve TBMM'nin 104. açılış yılı törenle kutlandı