İlçe MEM kadrosu Kaymakam Tatlısöz’e eğitim çalışmaları...
Reklam
Reklam
  • Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

İlçe MEM kadrosu Kaymakam Tatlısöz'e eğitim çalışmaları hakkında bilgi verdi

İlçe MEM kadrosu Kaymakam Tatlısöz'e eğitim çalışmaları hakkında bilgi verdi

09 Eylül 2022 - 17:02
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

  İlçe Milli Eğitim Müdürü Zakir Okulmuş, beraberindeki şube müdürleri ile birlikte Kula Kaymakamı Birkan Tatlısöz'ü ziyaret ederek ilçede yürütülen eğitim çalışmaları ve 2022-2023 eğitim öğretim yılı öncesi son bilgileri paylaştı.

  İlçe Milli Eğitim Müdürü Zakir Okulmuş beraberindeki Şube Müdürleri Ahmet Ali Okumuş ve İsa Dilek ile birlikte göreve yeni başlayan Kaymakam Birkan Tatlısöz'ü makamında ziyaret etti. Kaymakam Tatlısöz'e ilçede eğitim alanında yürütülen çalışmalarla ilgili bilgi veren Okulmuş, 2022-2023 eğitim öğretim yılı öncesinde de son durum hakkında Kaymakam Tatlısöz'e brifing verdi.

  Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Birkan Tatlısöz ise, ilçe genelinde eğitim anlamında güzel başarılar olduğunu dile getirerek, yeni eğitim öğretim yılında da başarı üstüne başarı elde etmek için çalışacaklarını söyledi. Kaymakam Tatlısöz , başta öğrenciler ve velileri olmak üzere tüm eğitim camiasına yeni eğitim öğretim yılında başarılar dileyerek ziyarette bulunan İlçe Milli Eğitim Müdürü Zakir Okulmuş beraberindeki Şube Müdürleri Ahmet Ali Okumuş ve İsa Dilek'e teşekkür etti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x