Haftanız kutlu olsun "ateş savaşçıları"
Reklam
Reklam
  • Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Haftanız kutlu olsun "ateş savaşçıları"

Her yıl 25 Eylül – 1 Ekim tarihleri arasında kutlanan İtfaiye Haftası dolayısıyla Kula İtfaiye Amirliği'ni ziyaret ederek kahraman ateş savaşçılarımızın anlamlı haftasını kutladık.

26 Eylül 2022 - 15:54 - Güncelleme: 26 Eylül 2022 - 16:25
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

  Her yıl 25 Eylül – 1 Ekim tarihleri arasında kutlanan İtfaiye Haftası dolayısıyla Kula İtfaiye Amirliği'ni ziyaret ederek kahraman ateş savaşçılarımızın anlamlı haftasını kutladık.
 

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Hasan Yiğen ve Yazı İşleri Müdürü Batuhan Ulu, Manisa Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Kula İtfaiye Amirliği'ni ziyaret ederek, 25 Eylül-1 Ekim tarihleri arasında kutlanan İtfaiye Haftası dolayısıyla Kula İtfaiye Amiri Vehbi Koç ve görevli itfaiye personellerine tatlı ikram etti. Anlamlı haftaları dolayısıyla kahraman ateş savaşçılarını kutlayan Yiğen ve Ulu, tüm personellere görevinde başarılar diledi. Zor bir görevi ifa eden tüm kahramanlara kolaylıklar dileyen gazetemiz yetkilileri, hangi şartta olursa olsun önce vatandaşın can ve mal güvenliğini ön planda tutan itfaiye personellerine özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

  Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Kula İtfaiye Amiri Vehbi Koç ise, anlamlı haftalarını unutmayan basın emekçilerine teşekkür ederek, her şartta birlik ve beraberlik örneği gösteren, herhangi bir olayda öncelikli hedeflerinin yardım etmek olan Kula Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi Hasan Yiğen, Yazı İşleri Müdürü Batuhan Ulu ve gazete personellerine çalışmalarında başarılar diledi.

Haber/Fotoğraf : Ayşegül KORAL 

2022/09/2022-09-26-15-54-55.jpg
2022/09/2022-09-26-15-54-57.jpg

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Dönmez açıkladı; “Kasamız boş”
Başkan Dönmez açıkladı; “Kasamız boş”
Özgür Özel’den Kula’da milliyetçilik vurgusu
Özgür Özel’den Kula’da milliyetçilik vurgusu