GÜREŞCİLER BAŞKANI ZİYARET ETTİ.
Reklam
Reklam
  • Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

GÜREŞCİLER BAŞKANI ZİYARET ETTİ.

GÜREŞCİLER BAŞKANI ZİYARET ETTİ.

16 Ocak 2013 - 09:17
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Manisa'da düzenlenen liseler arası serbest güreş müsabakasında Kula'yı temsil eden Halk Eğitim Merkezi ve Kula Belediyesi Güreş öğrencileri Kula Belediye Başkanı Selim Aşkını ziyaret etti.

Zİyarete Kula halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Saracaloğlu, Halk Eğitim Merkezi Güreş Antrenörü Emir Himmet Çağılcı ve Kula Belediyesi Güreş Antrenörü Onur Şenel katıldı. Müsabakalarda dört öğrenci dereceye girdi.

Yapılan ziyaretten memnun kaldığını ifade eden Kula Belediye Başkanı Selim Aşkın, Kula Belediyesi olarak ata sporumuz olan Güreş için gerekli olan her türlü desteği verdiklerini ve bunun sonuçlarını da en iyi şekilde aldıklarını ifade etti. Kula'nın güreş müsabakalarında artık adından söz ettirdiğini belirten Aşkın, Kula'daki güreşçileri tek çatı altında toplayarak Güreş Eğitim Merkezi kurulacağının müjdesini verdi.

Kula Halk Eğitim Merkezi Güreş Antrenörü Emir Himmet Çağılcı, 2007 yılından bu yana Türkiye genelinde gerçekleşen güreş müsabakalarına birçok öğrenci gönderdiklerini bu alanda birçok başarıya imza attıklarını söyledi. Desteklerinden dolayı Kula Belediyesi'ne teşekkür eden Çağılcı, bu başarıların devam edeceğini sözlerine ekledi.

DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLER

Samet Kaya       66 kg’da birinci, Yunus Kaygısız  84 kg’da ikinci, Hamza Yakan    84 kg ve Serhat İnal 46 kg’da üçüncülük ödülü aldılar          

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kula’da feci kaza: Baba ve üç çocuğu hayatını kaybetti!
Kula’da feci kaza: Baba ve üç çocuğu hayatını kaybetti!
Kula’da orman yangınına müdahale sürüyor
Kula’da orman yangınına müdahale sürüyor