Galatasaray HDİ Sigorta’nın kaptanı Gizem Güreşen’den...
Reklam
Reklam
  • Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Galatasaray HDİ Sigorta'nın kaptanı Gizem Güreşen'den Sağlık ailesine anlamlı söz

Manisa'nın Salihli ilçesinde gelirleri SMA hastası Duru Sağlık bebeğin tedavisine bağışlanan turnuvada şampiyon olan Galatasaray Kadın Voleybol takımının kaptanı Gizem Güreşen, turnuvanın son gününde Sağlık ailesi ile bir araya gelerek, minik bebeğin tedavisinin tamamlanmasının ardından ilk ayakkabıyı kendisinin giydireceğinin sözünü verdi.

11 Ekim 2022 - 15:52
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

  Kulalı iş insanı SigortaShop CEO'su Aydın Kaya'nın başkanlığını yaptığı SigortaShop Spor Kulübü, geçtiğimiz hafta sonunda Salihli ilçesinde ikamet eden SMA Tip-1 hastası 2 buçuk yaşındaki Duru Sağlık bebeğin tedavi masraflarına destek olmak için voleybol turnuvası düzenledi. SigortaShop Spo Kulübü Kadın Voleybol takımının öncülüğünde düzenlenen ve Aydın Büyükşehir Belediyesi, Çukurova Belediyesi Adana Demirspor ile Galatasaray HDİ Sigorta takımlarının katıldığı turnuvanın şampiyonu Galatasaray HDİ Sigorta olurken, turnuvanın tüm gelirleri ile Manisa Valiliği onaylı yardım kampanyasına aktarıldı.

  Öte yandan turnuvanın ilk başladığı gün ve sona erdiği gün bebekleri için düzenlenen yardım turnuvasını takip eden Hatice - Mehmet Ali Sağlık çifti, takımlarla bir araya gelerek güzel organizasyon için teşekkür etti. Turnuvanın kapanış maçında şampiyonluğu göğüsleyen Galatasaray HDİ Sigorta kadın voleybol takımının oyuncularıyla bir araya gelen Sağlık ailesi, Galatasaray Kadın Voleybol takımının libero oyuncusu ve takım kaptanı Gizem Güreşen'den anlamlı bir söz aldı. Uzun uğraşlar sonucu tedavi masraflarını karşılamaya az bir süre kalan her geçen gün umudunu artıran Sağlık ailesi, kaptan Gizem Güreşen'in ayakkabı sözüyle duygulandı. Minik Duru'nun tedavilerinin yapılmasının ardından giyeceği ilk ayakkabıyı kendisinin giydireceğinin sözünü veren kaptan Güreşen, bu süreçte de elinden gelen desteği sağlayacağını söyledi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İYİ Partili Hancı’dan mevcut ve eski başkanlara ziyaret
İYİ Partili Hancı’dan mevcut ve eski başkanlara ziyaret
Cemar Cumhur İttifakı’na tam destek için miting alanındaydı
Cemar Cumhur İttifakı’na tam destek için miting alanındaydı