Futbol ateşinin Kula'yı sardığı ilk günde yeşil sahalara geri dönen futbolun emekçileri oynadıkları futbol ile büyük alkış aldılar. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan seremoni, Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun'un açılış konuşmasıyla devam etti. 11 takımın katıldığı futbol turnuvasında yönetici ve takım sporcularına başarılar dileyen Başkan Tosun, Kula’da sporun önemini daha iyi anlamak ve Kulalılara spor bilincini arttırmak için her sene bu turnuvayı düzenleyeceklerini ve turnuvaya katılan sporcu ve yöneticilere teşekkür ettiğini ifade etti.
Eski futbolculardan Halil Erdil, eski zamanlarda sporun bu dönemdeki şartlar altında oynanmadığını ama her zorluğa karşı spor bilincini geride bırakmadıklarını ve yeşil sahalara dönmenin gurur verici olduğunu belirtti.
Yıllarca Kula’da futbol oynamış ve oynadığı oyunla adından sıkça söz ettirmiş Hüseyin Zabun ise düzenlenen bu turnuvanın hem kendileri hem de sporseverler için spor bilinci arttırmak ve Kulalıların birlik beraberlik içerisinde spor yapmaları için güzel bir etkinlik olduğunu ifade etti.
YORUMLAR