Evlerinizi doğal taş ile tasarlamadan önce görün
Reklam
Reklam
  • Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Evlerinizi doğal taş ile tasarlamadan önce görün

CEMAR Mermer ve Traverten sektörde yenilikleri yakalıyor

12 Mart 2024 - 10:24
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Manisa'nın Kula ilçesinden dünyanın dört bir yanına traverten taşı ihracatı yapan Cemar Traverten-Mermer, mermer ve traverten sektöründe öncü olmaya devam ediyor. Müşteriler artık web sitesindeki “Cemar Marble Designer” uygulamasıyla birbirinden farklı traverten taş modellerinin mekanlarında nasıl duracağını önceden görebilecekler.

Manisa’nın Kula ilçesinde bulunan Cemar Traverten-Mermer, gerek dünyanın dört bir yanına gerçekleştirdiği ihracatla gerekse de inovatif çalışmalarla sektöre yenilikler katarak öncü olmaya devam ediyor. “Cemar Marble Designer” uygulamasını web sitesi üzerinden kullanıcılara sunan Cemar, bu uygulamayla müşterilerinin karar verme sürecine katkıda bulunuyor. Web sitesinde bulunan “Cemar Marble Designer” bölümüne gelen müşteriler burada doğal taş uygulayacakları alanlara uygun modeli seçtikten sonra hangi taşın hangi mekanda nasıl bir görünüm kazandırdığını deneyimlemiş olacak.

Uygulama hakkında bilgi veren Cemar Traverten-Mermer Bilişim Müdürü Salim Pehlivan, “Doğal taşlar yıllardır insanlar tarafından iç ve dış mekanlarda kullanılarak yaşam alanlarına estetik bir görünüm katmıştır. Ancak traverten gibi doğal taşların web sitemizde oluşturulan 3 boyutlu deneyimleme özelliği bu taşların güzelliklerini keşfederek bir adım öteye taşıdığını söyleyebiliriz. Web sitemizde traverten taşlarının benzersiz dokusunu ve desenini sanal gerçeklikle keşfetmek için bu çalışmayı ortaya çıkardık. Bu interaktif deneyim seçilen traverten taşının uygulanacak alana nasıl bir atmosfer kazandıracağını detaylı bir şekilde görebilme imkanı sağlıyor. Her bir taş deseninin üzerine tıklandığında zemin uygulamaları 3 boyutlu zemin üzerinde incelenebiliyor. Bu sayede travertenin doğal güzelliği ve estetik çekiciliğinin evlerde ve proje alanlarında nasıl bir kullanılabileceği daha net bir şekilde ortaya çıkıyor. Her biri özenle seçilmiş traverten ürünlerimiz dayanıklılığı ve görsel güzelliğiyle ön plana çıkıyor” diye konuştu.

 

“Teknolojiyi de kullanarak işlerimizi en üst seviyeye çıkarmayı hedefliyoruz”

İnovatif çalışmalarla gerek sektöre katkı sağlamayı gerekse de müşterilerin işlerini kolaylaştırmayı hedeflediklerini söyleyen Cemar Traverten-Mermer Genel Müdürü Yusuf Yalçın, “Web sitemizde yeni bir çalışma yaptık. Biz doğal taş iç ve dış mekanların bir çoğunda kullanılıyor. Doğal taşların kullanım öncesi nerede ve nasıl gözüktüğü incelenebiliyor. Nasıl ki bir kıyafeti almadan önce üzerimizde giyip deneme yapıyorsak biz de bu taşları iç ve dış mekanda hangi duvarda hangi peyzaj alanlarında nasıl gözüktüğünü uygulayıcıların görebilmeleri için web sitemizde bir çalışma yaptık. Alanında uzman arkadaşlarımız bu konuda bir tasarım hazırladı. Web sitemizde şu an bu uygulama başlamış oldu. Uygulamanın çok takdir ve beğeni topladığını görmek bizleri memnun ediyor. Biz şirket olarak yönetim kurulu başkanımızın vizyonu doğrultusunda çok inovatif çalışmalar yapıyoruz. Bu da onlardan bir tanesi. İleride çok daha güzel çalışmalara imza atacağız. Önümüzdeki günlerde şaşırtıcı inovatif çalışmalarımıza devam edeceğiz. Biz doğal taş üretiyoruz ancak teknolojiyi de kullanarak yaptığımız işe uyarlamayı ve işlerimizi en üst seviyeye çıkarmayı hedefliyoruz” ifadelerini kullandı.

2024/03/2024-03-12-10-25-49.jpg
2024/03/2024-03-12-10-25-57.jpg
2024/03/2024-03-12-10-26-00.jpg
2024/03/2024-03-12-10-26-03.jpg
2024/03/2024-03-12-10-26-06.jpg

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Dönmez açıkladı; “Kasamız boş”
Başkan Dönmez açıkladı; “Kasamız boş”
Özgür Özel’den Kula’da milliyetçilik vurgusu
Özgür Özel’den Kula’da milliyetçilik vurgusu