Esnaflar ’Çocuklarımız Üşümesin’ kampanyası başlattı
Reklam
Reklam
  • Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Esnaflar 'Çocuklarımız Üşümesin' kampanyası başlattı

Kula'da çeşitli sektörlerde hizmet veren 3 esnaf, yardıma muhtaç öğrencilere destek amaçlı olarak 'Çocuklarımız Üşümesin' kampanyası başlattı. Kula Kaymakamlığı oluruyla resmi olarak başlayan kampanya kapsamında Kula'daki 401 ihtiyaç sahibi öğrenciye bot, mont, eldiven gibi çeşitli yardımlar yapılacak.

09 Kasım 2021 - 15:41
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

  Kula'da çeşitli sektörlerde hizmet veren 3 esnaf, Kula'daki ihtiyaç sahibi öğrencilerin gönüllerine dokunabilmek için kolları sıvadı. Resmi yollardan yapılan başvuruların ardından Kula Kaymakamlığı tarafından verilen onayla harekete geçen 3 esnaf, Kula'daki 401 ihtiyaç sahibi öğrenciye bot, mont, bere ve eldiven gibi yardımlar yapabilmek için kampanya başlattı. Başlatılan kampanya kapsamında ihtiyaç sahibi öğrenciler, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından belirlendi.

  "Üşüyen çocuklara bir el de siz uzatın" sloganıyla ­kampanya başlattıklarını dile getiren 3 esnaf; Kula"da 3 esnaf arkadaş olarak sosyal yardımlaşma projesi inşa ederek Kula ilçemizde okuyan 401 tane ihtiyaç sahibi öğrenci kardeşlerimize bu soğuk kış gününde yardımcı olmak istedik. Sizlerinde bu projemize destek sağlamanızı bekliyor hep birlikte öğrenci kardeşlerimizi mutlu etmek istiyoruz. Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ediyoruz." dedi.

 

  Siz de kampanyaya destek olmak isterseniz, buradaki hesap numarasına yardımda bulunabilirsiniz.

Hesap adı  :ÇOCUKLARIMIZ ÜŞÜMESIN YARDIM TOPLAMA

Şube: KULA ZIRAAT BANKASI Şubesi

İBAN: TR78 0001 0001 9697 50615450 01

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x