Kula Emniyet Müdürü Yusuf İncili 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle mahiyetinde çalışan bayan memurlara sürpriz yaptı.
Bayan personeli makamında ağırlayan İncili her birine çiçek, kol saati hediye etti ayrıca isimlerine hazırlanmış birer ‘ÇALIŞAN KADIN BAŞARI BELGESİ’ takdim ederek onları duygulandırdı.
Bu belgenin anlamına değinen İncili: Kamuda, özel kesimde iş yaşamında bulunan bayanlar aslında önemli bir performans yerine getirerek hem anne hem ev hanımı hem de toplum hizmetinde bulunarak çok yönlü olduklarını bunun da önemsenmesi gereken üstün bir performans olduğunu belirtti. Bu performansın da bir belgeyle ödüllendirilmesi gerektiğini düşündüm, eşim de bir kamu çalışanı olduğundan onların yüklerinin farkındayım dedi. Makamda yapılan kahve sohbetinin ardından Bayan Polis ve Sivil Memurlar Emniyet Müdürüne teşekkürlerini iletti ve bu belgeleri ömür boyu saklayacaklarını ifade ettiler.
YORUMLAR