DenizBank’tan süt üreticilerine özel kredi imkanı
Reklam
Reklam
  • Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

DenizBank'tan süt üreticilerine özel kredi imkanı

DenizBank’tan süt üreticilerine özel kredi imkanı

20 Ocak 2022 - 11:19 - Güncelleme: 23 Ocak 2022 - 12:41
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Tarımın sürdürülebilirliği için çiftçileri ve üretimiher alanda destekleyen DenizBank, süt hayvancılığına özel,25.000 TL’ye kadar kefilsiz, yıldan yıla ödemeli çok düşük aylık taksitlerle ve 36 aya varan vadelerle kredi ürününü hayata geçirdi.

Tarımda yüzde 47 pazar payıyla özel bankalar arasında ilk sırada bulunan DenizBank, süt hayvancılığına özel ödeme koşulları içeren ilk krediyi hizmete sundu.

Buna göre; süt üreticileri % 1.94’den başlayan faiz oranları ve 36 aya varan vade imkanı sayesinde, çok düşük aylık taksitlerle , yıldan yıla ödemeli, 25 bin TL’ye kadar kefilsiz kredi kullanabiliyor.

“Tarımın sürdürülebilirliğini sağlamak zorundayız”

DenizBank Tarım Bankacılığı Grubu Genel Müdür Yardımcısı Burak Koçak, konuyla ilgili yaptığı değerlendirmede şunları söyledi: “Tarımın ve çiftçinin verimliliğini artırmak, toprağı ve doğal kaynakları korumak, gıda ve besin güvenliğini sağlamak için sürdürülebilirliği sağlamak zorundayız. DenizBank olarak 19 yıl önce elimizi taşın altına koyarak bu konuyu sahiplendik. Gelecek nesillere temiz bir gelecek bırakmak içintarımın her kolunda üreticilerimizi desteklemek üzere yola çıktık. Şimdi, süt hayvancılığı ile uğraşan yurttaşlarımızın ihtiyaçlarına özel ödeme koşullarıyla tasarladığımız kredimizi sektörün hizmetine sunmaktan mutluluk duyuyoruz. Toprağı işleyen, gecesini gündüzüne katarak üretimi sürdüren çiftçilerimiz için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz”.

 

DenizBank Hakkında

 

DenizBank, 1997 yılında bir bankacılık lisansı olarak Zorlu Holding tarafından Özelleştirme İdaresi'nden satın alınarak yolculuğuna başladı. Ekim 2006’da Avrupa'nın önde gelen finans gruplarından Dexia bünyesine katılan bankanın hisseleri, 28 Eylül 2012’de Rusya’nın en büyük bankası Sberbank’a, 31 Temmuz 2019 itibarıyla ise yine bölgesinin en büyük kuruluşları arasında yer alan Emirates NBD’ye devroldu.

Farklı finansal hizmetleri aynı çatı altında toplayan bir “finansal süpermarket” oluşturmayı hedefleyen DenizBank Finansal Hizmetler Grubu’nun, Türkiye’nin 81 ilinde, iştiraklerin şubeleri dâhil toplam 717 şubesi ile 14 binin üzerinde çalışanı; altı yerli, üç uluslararası finansal iştirak ile altı yerli finansal olmayan iştiraki ve Bahreyn'de bir şubesi bulunuyor. DenizYatırım, Deniz GYO, DenizPortföy Yönetimi, DenizLeasing, DenizFaktoring, Hızlı Öde, Intertech, NEOHUB, DenizKültür, Ekspres Bilgi İşlem ve Ticaret, Açık Deniz Radyo-TV ve Bantaş grubun yerli; Eurodeniz, DenizBank AG ve DenizBankMoscow ise uluslararası iştirakleri olarak konumlanıyor.

 

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Elektrikli bisiklet kamyona çarptı; 2 yaralı
Elektrikli bisiklet kamyona çarptı; 2 yaralı
CHP Manisa Milletvekilleri Başevirgen ve Bakırlıoğlu, Başkan Dönmez'i Ziyaret Etti
CHP Manisa Milletvekilleri Başevirgen ve Bakırlıoğlu, Başkan...