Çiftçiler Yağmur Duasına Çıktı
Reklam
Reklam
  • Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Çiftçiler Yağmur Duasına Çıktı

Çiftçiler Yağmur Duasına Çıktı

28 Şubat 2014 - 17:46
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Binlerce  kişi ellerini semaya açarak yağmur yağması için Allah'a dua etti.

 

 

Manisa’nın Kula ilçesine bağlı Dereköy mahallesinde  Şubat ayının sonuna gelinmesine rağmen yağmur yağmaması üzerine binlerce çiftçi yağmur duasına çıktı.

 

Dereköy, Ortaköy Körez Köyü , belde ve ilçe merkezinden gelip Kurtuluş dereköy eski camii önünde  buluşan çiftçiler, yağmur duasına katıldı. Binlerce  kişi ellerini semaya açarak yağmur yağması için Allah'a dua ettiDereköy Muhtarı Alaattin Ayaz “Şubat ayının sonuna gelindiğini anca hala yağmur yağmadığını söyledi., Ayaz "Yağmur yağmadığı için kuraklık yaşıyoruz. Bir an önce yağmurun yağması ve ürünlerin su ihtiyacının karşılanması amacıyla yağmur duasına çıktık. İnşallah dileklerimiz kabul olur" dedi.

 

Yağmur duasına katılan Ziraat Odası başkanı Nurettin Topal, Bu yıl bölgede yağmur göremediklerini ifade ederek, "İnşallah yapılan duaların ardından çiftçilerimizin isteği olur yağmur yağar ve toprak ile ürünler suya doyar" diye konuştu. Yağmur duasının ardından yemek ikramı yapıldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kontrolden çıkan tır devrildi; 1 Yaralı!
Kontrolden çıkan tır devrildi; 1 Yaralı!
Yazar Şevket Akar’dan Duygu Yüklü Roman: “Sevgi Uğruna”
Yazar Şevket Akar’dan Duygu Yüklü Roman: “Sevgi Uğruna”