CEMAR’ın önlük ve yelekleri özel öğrenciler tarafından...
Reklam
Reklam
  • Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

CEMAR'ın önlük ve yelekleri özel öğrenciler tarafından üretilecek

Kula Germiyanoğulları Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde öğrenim gören özel eğitim sınıfı öğrencileri, CEMAR'a yaptıkları ziyarette kendi elleriyle hazırladıkları hediyeleri takdim ederken, CEMAR ile okul idaresi arasında yapılan görüşmeyle CEMAR'da kullanılan önlük ve yeleklerin özel eğitim sınıfı öğrencileri tarafından üretilmesine karar verildi.

01 Nisan 2023 - 15:41 - Güncelleme: 06 Nisan 2023 - 11:00
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

  Kula Germiyanoğulları Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde öğrenim gören özel eğitim sınıfı öğrencileri, CEMAR' yaptıkları ziyarette kendi elleriyle hazırladıkları hediyeleri takdim ederken, CEMAR ile okul idaresi arasında yapılan görüşmeyle CEMAR'da kullanılan önlük ve yeleklerin özel eğitim sınıfı öğrencileri tarafından üretilmesine karar verildi.

  Kula'dan dünyaya uzanan hizmet yelpazesi ile uluslararası pazarda önemli bir noktada söz sahibi olan CEMAR, yürüttüğü sosyal ve kültürel faaliyetlerle de sadece Kula'da değil, ülke genelinden adından sıkça söz ettiriyor. Kula'da eğitime sağladıkları katkılara bir yenisini daha eklemek için harekete geçen CEMAR Genel Müdürü Yusuf Yalçın, Kula Germiyanoğulları Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde öğrenim gören özel eğitim sınıfı öğrencileri, öğretmenleri ve okul müdürü Ahmet Ali Okumuş'u şirkette ağırladı. CEMAR'a bağlı Rustica Stone şirketinin Genel Müdürü Ubeydullah İldeniz'in de eşlik ettiği ziyarette, CEMAR'ın iç ve dış sahada kullandığı önlük ve yeleklerin özel öğrenciler tarafından üretilmesine karar verildi. Her alanda olduğu gibi giyim alanında da marifetlerini konuşturan özel öğrenciler, bundan böyle CEMAR'ın kullanacağı tüm önlük ve yeleklerini üretmeye başlayacak.

  Hem şirketin sosyal faaliyetleri, hem de okulun yürüttüğü sistematik çalışmalara büyük destek sağlayacak olan bu görüşmenin yapıldığı ziyarette özel öğrencileri ağırlamaktan dolayı mutlu olduklarını dile getiren CEMAR Genel Müdürü Yusuf Yalçın, okul idaresi başta olmak üzere özel öğrencilerin eğitiminde katkı sağlayan öğretmenlere teşekkür etti. Şirket olarak sadece hizmet etmek anlayışıyla değil, özel öğrenciler başta olmak üzere geleceğin teminatı olan gençlere önemli katkılar yapmayı hedeflediklerini dile getiren Genel Müdür Yalçın, kendilerini ziyaret eden özel öğrencilere çeşitli hediyeler takdim ederek ziyaretleri için teşekkür etti.

  CEMAR'ın okulun tüm birimlerine olan katkılarından dolayı teşekkür eden Germiyanoğulları Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Ahmet Ali Okumuş, özel öğrenciler için toplumsal bir farkındalık oluşturmak amacıyla birçok alanda çeşitli çalışmalar yaptıklarını dile getirdi. Özel öğrencilerin üretime sağladığı katma değeri artırmak için yaptıkları girişimler neticesinde CEMAR'ın iç ve dış sahada kullanacağı yüzlerce önlük ve yeleğin üretiminin özel eğitim sınıfı öğrencileri tarafından yapılacağını dile getiren Okumuş, buna benzer çalışmalarla özel öğrencilerin hem el becerilerini geliştirmeyi, hem de üretime adapte olmalarını hedeflediklerini söyledi. Özel öğrencilerin kendi elleriyle yaptıkları saat çalışmalarını hediye ettiği ziyarette anlamlı bir kararda mutabık kaldıklarının da altını çizen Okul Müdürü Okumuş, CEMAR Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Öksüz başta olmak üzere, CEMAR Genel Müdürü Yusuf Yalçın, CEMAR'a bağlı Rustica Stone şirketinin Genel Müdürü Ubeydullah İldeniz ve eğitime katkı sağlayan tüm CEMAR ailesine teşekkür etti.

  Özel öğrencilerin CEMAR'ı ziyaretine özel eğitim alan öğretmenleri Funda Ersöz ve Erol Akkaş da eşlik etti.

 

2023/04/2023-04-01-15-42-21.jpg
2023/04/2023-04-01-15-42-24.jpg
2023/04/2023-04-01-15-42-28.jpg
2023/04/2023-04-01-15-42-30.jpg
2023/04/2023-04-01-15-42-33.jpg
2023/04/2023-04-01-15-42-36.jpg

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Genç güvenlikçi yaşam mücadelesini kaybetti
Genç güvenlikçi yaşam mücadelesini kaybetti
DİKKAT! Tüm Kula’da elektrik kesintisi yaşanacak
DİKKAT! Tüm Kula’da elektrik kesintisi yaşanacak