Çeçen Mermer’den Kaymakam Tatlısöz’e ziyaret
Reklam
Reklam
  • Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Çeçen Mermer'den Kaymakam Tatlısöz'e ziyaret

Çeçen Mermer sahibi Ahmet Öksüz ile Çeçen Mermer yönetim kurulu üyesi ve Genel Müdür Yardımcısı Ubeydullah İldeniz, göreve yeni başlayan Kula Kaymakamı Birkan Tatlısöz'e hayırlı oslun ziyaretinde bulundu.

08 Eylül 2022 - 13:53
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

  Geçtiğimiz günlerde göreve başlayan Kaymakam Birkan Tatlısöz'e hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Kula'da 7 gün 24 saat hizmet vermenin yanı sıra uluslararası satış ve pazarlama ağının verdiği güç ve daimi olarak arayışta oldukları yeni ocaklarla hammade renk çeşitliliğini artırıp, mevcut üretim tesislerine yapacakları yatırımlarla uluslararası pazarda söz sahibi ve trendleri belirleyen bir firma olma yolunda ilerleyen Çeçen Mermer'in sahibi Ahmet Özsüz ve Genel Müdür Yardımcısı Ubeydullah İldeniz, Kaymakam Birkan Tatlısöz'ü makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti. İlçede yürüttükleri faaliyetler ile ilgili Kaymakam Tatlısöz'e bilgi veren Çeçen Mermer Sahibi Ahmet Öksüz, ilçeye yapılacak yatırım ve hizmetlerde ellerinden gelen çalışmalarla gereken desteği vereceklerini belirterek Kaymakam Tatlısöz'e çalışmalarında başarılar diledi.

 

  Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Birkan Tatlısöz ise, ziyarette bulunan Çeçen Mermer yetkililerine teşekkür etti.

2022/09/2022-09-08-13-54-29.jpg
2022/09/2022-09-08-13-54-31.jpg

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Yağışlı hava zincirleme kazayı beraberinde getirdi.
Yağışlı hava zincirleme kazayı beraberinde getirdi.