BELEDİYE PERSONELİNE KURUM İÇİ EĞİTİM VERİLDİ
Reklam
Reklam
  • Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

BELEDİYE PERSONELİNE KURUM İÇİ EĞİTİM VERİLDİ

BELEDİYE PERSONELİNE KURUM İÇİ EĞİTİM VERİLDİ

26 Eylül 2012 - 06:20
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Kula Belediyesi Ek Hizmet binasında Kula Merkez ile  çevre ilçe ve beldelerde görev yapan belediye personeline belediye mevzuatında yapılan yeni düzenlemeler hakkında eğitim semineri verildi.

 

İç İşleri Bakanlığı Mahalli İdareler Baş Kontrolörü Mustafa Pamukoğlu, belediye personeline standart dosya planlaması, birim ve kurum arşiv planlaması ve resmi yazışma kuralları yönetmeliği konusunda eğitim semineri verdi.

 

Kula Belediyesi  ve çevre ilçelerden gelen belediye personellerinin katıldığı hizmet içi eğitim seminerlerinin, vatandaşa daha iyi kalitede hizmet sunmak amacıyla gerçekleştirdiklerini belirten Kula Belediye Başkanı Selim Aşkın, "Belediyemizin her türlü bilgi ihtiyacının karşılanması konusunda hizmet içi eğitim seminerlerine önem veriyoruz. Hedefimiz, insanımıza sunduğumuz hizmet kalitesinin artırılmasını sağlamak. Bu yüzden bu tür hizmet içi eğitim seminerlerini önemli buluyor ve bu tür eğitimlerin devamını yapmayı hedefliyoruz" dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kula'da orman yangınlarına karşı bilgilendirme toplantısı düzenlendi
Kula'da orman yangınlarına karşı bilgilendirme toplantısı...
Hizmet kurasının ilk etabı tamamlandı, İncesu yepyeni bir görünüme kavuştu
Hizmet kurasının ilk etabı tamamlandı, İncesu yepyeni bir...