Belediye başkanının şoförü gazeteciye saldırıp tehditler...
Reklam
Reklam
  • Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Belediye başkanının şoförü gazeteciye saldırıp tehditler savurdu

Manisa'nın Kula ilçesinde Kula Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi, İhlas Haber Ajansı(İHA) ve Demirören Haber Ajansı(DHA) Kula ilçe temsilcisi Hasan Yiğen, festival kapsamında sahne alacak olan Ahmet Şafak konserinin hemen öncesinde Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun'un şoförü tarafından saldırıya uğradı.

15 Eylül 2022 - 23:56 - Güncelleme: 16 Eylül 2022 - 01:47
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

  Manisa'nın Kula ilçesinde Kula Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi, İhlas Haber Ajansı(İHA) ve Demirören Haber Ajansı(DHA) Kula ilçe temsilcisi Hasan Yiğen, festival kapsamında sahne alacak olan Ahmet Şafak konserinin hemen öncesinde  Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun'un şoförü tarafından saldırıya uğradı.

  Kula Belediyesi tarafından bu yıl 2.kez düzenlenen Kula Beşibiryerde Turizm ve Sanat Festivali'nin ikinci gününde tatsız bir olay yaşandı. Konseri haberleştirmek için sahne çevresinde bulunan Kula Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi, İhlas Haber Ajansı(İHA) ve Demirören Haber Ajansı(DHA) Kula İlçe Muhabiri Hasan Yiğen, Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun'un şoförlüğünü ve korumalığını yapan Cihad Kıtır tarafından saldırıya uğradı. Ünlü sanatçı Ahmet Şafak'ın sahneye çıkmasından hemen önce meydana gelen saldırıda şoför Cihad Kıtır, gazeteci Hasan Yiğen'e tehditler savurdu. Emniyet güçlerinin araya girmesiyle son bulan saldırı sonrası gazeteci Hasan Yiğen, polis merkezine giderek tehdit ve hakaretler savurarak kendisine saldıran Cihad Kıtır'dan şikayetçi oldu.

2022/09/2022-09-15-23-57-44.jpg
2022/09/2022-09-15-23-57-47.jpg
2022/09/2022-09-15-23-57-50.jpg

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Girgin sert çıkıştı; “Şahlanamadınız ama şaheserinizle gurur duyacak mısınız?”
Başkan Girgin sert çıkıştı; “Şahlanamadınız ama...
Cemar'dan fuar ziyaretçilerine VR gözlükle fabrika turu
Cemar'dan fuar ziyaretçilerine VR gözlükle fabrika turu