Başkan Yurt’tan protokol karmaşasına sert tepki
Reklam
Reklam
  • Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Başkan Yurt'tan protokol karmaşasına sert tepki

İYİ Parti Kula İlçe Başkanı Mehmet Yurt, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikal edişinin 84.yıldönümü dolayısıyla ilçede düzenlenen programda yaşanan protokol sıralaması hakkında basın açıklaması yaptı. Partisinin TBMM'de grubu bulunan 5 partiden bir tanesi olmasına rağmen parti temsilcileri olarak ilçe programlarında kendilerine protokolde yer bulunamadığını söyledi.

10 Kasım 2022 - 12:11 - Güncelleme: 10 Kasım 2022 - 12:18
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

  İYİ Parti Kula İlçe Başkanı Mehmet Yurt, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikal edişinin 84.yıldönümü dolayısıyla ilçede düzenlenen resmi programa yönetim kurulu üyeleri ve parti üyeleri ile birlikte katılım sağladı. Kent Meydanı'nda bulunan Atatürk Anıtı önündeki çelenk sunma programının ardından Kültür Merkezi'nde devam eden programa katılan İYİ Parti Kula İlçe Başkanı Mehmet Yurt, protokol sıralamasında yaşanan karışıklık ile ilgili basın açıklaması yaptı.

  Her programda hemen hemen aynı sorunu yaşadığını vurgulayan Başkan Yurt, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde 37 milletvekili ile temsil edilen İYİ Parti'ye Kula'da yer verilmemesine sert tepki gösterdi.   Genel Başkan Meral Akşener önderliğinde siyasi çalışmaları sürdüren İYİ Parti'ye karşı ülke genelinde büyük teveccüh ve sempati duyulduğunu, ayrıca gün geçtikçe güçlenen bir parti olduklarını vurgulayan Başkan Yurt, Kula'da şahsına ve partiye karşı yapılan protokol karmaşasından dolayı üzgün olduğunu da söyledi. Her programda aynı sıkıntıları yaşamasının ardından protokolde yer bulamadığını kaydeden Başkan Yurt, partili yöneticiler ile birlikte programı öğrencilerin arasında takip etti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Genç iş insanı, çocukluk arkadaşıyla yeni bir sektöre atıldı
Genç iş insanı, çocukluk arkadaşıyla yeni bir sektöre atıldı
CHP Genel Başkanı Özel Kula’ya geliyor
CHP Genel Başkanı Özel Kula’ya geliyor