Başkan Palabıyık’tan 15 Temmuz mesajı
Reklam
Reklam
  • Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Başkan Palabıyık'tan 15 Temmuz mesajı

AK Parti Kula İlçe Başkanı Ahmet Palabıyık ‘15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’ dolayısıyla basın açıklaması yayımladı.

14 Temmuz 2022 - 12:16
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

  AK Parti Kula İlçe Başkanı Ahmet Palabıyık ‘15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’ dolayısıyla basın açıklaması yayımladı.

 

    Başkan Palabıyık mesajında; ''Ülkemiz ve milletimiz için büyük bir tehdit olan fetö terör örgütünün , Allah’ın inayeti ve milletimizin kararlılığı ile darmaduman edilişinin 6. sene-i devriyesi kutlu olsun. Milletimiz Nasıl ki, Kût’ül-Amâre’de, Çanakkale’de ve Kurtuluş Savaşında olduğu gibi, 15 temmuz 2016 günü hainlere karşı Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın bir çağrısıyla sokaklara dökülmüş ve onur mücadelesini canlarını hiçe sayarak büyük bedel ödemek pahasına korumuştur. 27 Mayıs, 12 Eylül, 28 Şubat ve 27 Nisan'da olduğu gibi, 'Biz yaparız, yanımıza kar kalır' anlayışıyla adım attılar. Ama  milletin sağlam duruşunu milletin devletine, vatanına sahip çıkacaklarını öngöremediler. Kimileri o tarihi günde evlere saklanmıştır olayları televizyon karşısından seyredip ülkesini ve millitine karşı hainlik yapmıştır. Bu kişileri milletimiz biliyor ve asla unutmayacaklardır. Bizler ogün olduğu gibi bugün de tüm hainlere karşı  aynı sokakta aynı meydandayız.15 Temmuz Cumhurbaşkanımız ve Başkomutanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, kararlı mücadelesi ve milletimizin azmi ile  destanlaşmıştır. Birlikte hareket eden iç ve dış ihanet örgütüne  karşı duran 251 kahraman vatan evladı, şehitlik mertebesine yükselmiş, 2.724 kahraman vatandaşımız da gazi olmuştur. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize de uzun ömürler diliyorum. Yarın aynı saatte aynı meydanlardayız, tüm hemşerilerimizi davet ediyorum. Kahraman milletimizin ‘15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nü tebrik ediyorum.'' ifadelerine yer verdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x