Başkan Girgin’den yerel seçim açıklaması
Reklam
Reklam
  • Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Başkan Girgin’den yerel seçim açıklaması

Kula CHP’nin aday adayları Salı günü açıklanacak

26 Kasım 2023 - 21:43
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

  Cumhuriyet Halk Partisi Kula İlçe Başkanı Kadir Girgin, kendisine ait sosyal medya hesaplarından paylaşım yaparak 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimde partisinin Kula adayı hakkında bilgiler verdi. Kula CHP’nin belediye başkan adaylığı için 4 kişinin isminin geçtiğini dile getiren Başkan Girgin, Aralık ayı başında ilçe merkezi ve mahallelerde anket yapılarak en doğru adayın belirleneceğini söyledi.

 

  31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlere az bir süre kala partilerin aday belirleme süreçlerinde de hareketlilik yaşanıyor. Bu çerçevede Manisalı Milletvekili Özgür Özel’in CHP Genel Başkanı seçilmesiyle yükselişe geçen CHP’nin Kula adayı da merak konusu oldu. Konuyla ilgili kendisine sorulan sorulara açıklık getirmek için sosyal medya hesaplarından paylaşım yapan CHP Kula İlçe Başkanı Kadir Girgin, partisinin belediye başkan adaylığı için 4 ismin adı geçtiğini dile getirdi. Seçimlerde başarıyı yakalamak için en doğru kararı Kula halkının vereceğine inandığını da sözlerinde belirten Başkan Girgin, Kula CHP’nin adayını belirlemek için Aralık ayının başında bir anket düzenleneceğini ve anket sonucuna göre CHP’nin Kula adayının Aralık ayının ilk haftasında açıklanacağını belirtti.

  31 Mart yerel seçimleri için geniş kapsamlı bir çalışma yürütüldüğünün de altını çizen Başkan Girgin, paylaşımında şu ifadelere yer verdi;” Arkadaşlar hepinize merhaba. Belediye başkanı adayınız kim? ne zaman açıklayacaksınız? gibi telefonlar alıyoruz sürekli. Öncelikle şunu belirteyim; şuanda 4 tane hepsi birbirinden dürüst, çok sevilen aday adayımız var. Aralık ayının 1. Günü anket çalışmasına başlayacağız ve yaklaşık 1 hafta sürecek olan anketimizde bütün mahallelerimizde tek tek bütün evlere gidilecek ve seçmenimize CHP’de kimi belediye başkan adayı olarak görmek istedikleri sorulacak. Anket bittiğinde ise çıkan anket sonuçlarını YSK’nın belirleyecek olduğu son başvuru tarihinde gerek yönetim olarak gerek yerel gazetelerimiz davet edilerek canlı yayın ve benzeri gibi materyaller ile tamamen şeffaf bir şekilde açıklayacağız. Sürekli söylediğimiz gibi CHP şeffaf ve demokrasi olan bir partidir, bizim partimiz Kula’ da kimi belediye başkanı aday gösterilmesini yine Kulalılara soracak. CHP Genel başkanımız Özgür Özel’in bütün Kulalılara selamları var. En kısa sürede Kula’ya gelip sizlerle buluşacaktır.”

  Aday adayları 28 Kasım Salı günü açıklanacak

  Öte yandan Kula CHP’nin aday adayları konusundaki merakı da 28 Kasım Salı günü gidereceklerini dile getiren Başkan Girgin, CHP’nin Kula Belediye Başkanlığı’na aday olacak en az 4 ismin YSK’ya başvuru yapmalarının ardından açıklanacağını söyledi. Aday adaylığı için adı geçen en az 4 ismin Kulalılar tarafından oldukça sevilen isimler olduğuna dikkat çeken Başkan Girgin, 28 Kasım Salı günü tüm aday adaylarının isimlerinin açıklanacağı ve halk oylaması yapılmasının ardından Kula halkının istediği bir aday adayının yerel seçimlerde aday gösterileceğini söyledi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Esnafın 10 yıllık çilesi bitti
Esnafın 10 yıllık çilesi bitti
Kula Belediyesi, her yıl düzenlenen şenlikler için hazırlıklara başladı
Kula Belediyesi, her yıl düzenlenen şenlikler için hazırlıklara...