Ayşe Çınar MHP’ye aday adaylığı başvurusunu yaptı
Reklam
Reklam
  • Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Ayşe Çınar MHP’ye aday adaylığı başvurusunu yaptı

Başkan aday adayı Çınar başvurusunu bizzat Devlet Bahçeli’ye teslim etti

23 Kasım 2023 - 16:46
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

  Uzun yıllardır Kula’da esnaflık yapan ve Kula’nın sevilen ailelerinden biri olan Palaskalı’nın kızı Ayşe Çınar, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde Kula Belediye Başkan Adaylığı içi Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi makamında ziyaret ederek aday adaylık başvurusunu yaptı.

  Kula’nın tanınan ve sevilen ailelerinden Palaskalı’nın kızı olan ve uzun yıllardır Kula’da esnaflık yapan Ayşe Çınar, geçtiğimiz günlerde Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezi’ne çıkartma yaptı. MHP’nin Genel Başkanı Bilge Lider Devlet Bahçeli ile Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz’ı makamlarında ziyaret eden Ayşe Çınar, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimler için MHP’den Kula Belediye Başkan aday adaylığı dosyasını bizzat Bahçeli’ye teslim etti.

  Genel Başkan Devlet Bahçeli’yi ziyaret edip hayır duasını aldıktan sonra  aday adaylık başvurusunu teslim ettiklerini ve aday gösterilmesi halinde Kula ve Kula halkına hizmet etmeye hazır olduklarını dile getiren Ayşe Çınar; “ Gerekli istişareler neticesinde Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezimize Kula Belediyesi Başkanı Aday Adaylığı başvurumuzu yaptık. Büyüklerimizi ziyaret edip Genel Başkanımız, Başbuğumuz, Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendinin çıktığımız bu kutlu dava hizmet yolunda kendilerinin hayır duasını aldık. Selamlarını Kulalı hemşerilerimize getirdik. Tek amaç ve gayemiz ayrılmadan, ayrışmadan Cumhur ittifakı olarak üretken, büyüyen ve gelişen, hizmet odaklı şeffaf belediyecilik adı altında hizmet sunmaktır. Geçmiş dönem Gençlik ve Spor Bakanımız, yeni dönemde İzmir Milletvekilimiz Sayın Dr.Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun Kula için yapmış olduğu hizmetlerin üstüne yapacak olduğumuz hizmetleri de ekleyerek yaşanabilir, tercih edilen bir kent haline getirmektir. Sonuç olarak bu bir yarıştır. Hak olan kazansın. Büyüklerimiz bizi işaret ettiği vakit bu devlete bu vatana ve memleketim Kula’ya ve Kula halkına hizmet etmeye hazırız. 31 Mart tarihinde yapılacak olan yerel seçimler, bize ve halkımıza hayırlı olsun.” ifadelerini kullandı.

2023/11/2023-11-23-16-46-57.jpg
2023/11/2023-11-23-16-47-06.jpg

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kula'da 19 Mayıs kutlamaları
Kula'da 19 Mayıs kutlamaları
Kula CHP’den alternatif çelenk sunma töreni
Kula CHP’den alternatif çelenk sunma töreni