Ayşe Çınar bağımsız belediye başkan adaylığını açıkladı
Reklam
Reklam
  • Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Ayşe Çınar bağımsız belediye başkan adaylığını açıkladı

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler için MHP’den aday adaylığını açıklayan ve mevcut başkan Hüseyin Tosun’un yeniden MHP’nin adayı gösterilmesinin ardından harekete geçen Ayşe Çınar, bağımsız belediye başkan adaylığını açıkladı. Basın açıklamasıyla bağımsız adaylığını duyuran Çınar, seçimi kazanmasının hemen ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Lideri Devlet Bahçeli’yi ziyaret edip ellerini öpeceğini ifade etti.

06 Şubat 2024 - 09:22
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

  31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler için MHP’den aday adaylığını açıklayan ve mevcut başkan Hüseyin Tosun’un yeniden MHP’nin adayı gösterilmesinin ardından harekete geçen Ayşe Çınar, bağımsız belediye başkan adaylığını açıkladı. Basın açıklamasıyla bağımsız adaylığını duyuran Çınar, seçimi kazanmasının hemen ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan  ve MHP Lideri Devlet Bahçeli’yi ziyaret edip ellerini öpeceğini ifade etti.

  31 Mart’ta yapılacak olan mahalli idareler yerel seçimleri için aday adaylığı sürecinde Milliyetçi Hareket Partisi(MHP)’nden Kula Belediye Başkan aday adaylığını açıklayan Ayşe Çınar, MHP’nin mevcut belediye başkanı Hüseyin Tosun’u aday göstermesinin ardından bağımsız adaylığa yöneldi. Yaptığı basın açıklamasıyla bağımsız belediye başkan adaylığını açıklayan Ayşe Çınar, seçimi kazanmasının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Lideri Devlet Bahçeli’yi  ziyaret edip ellerini öpeceğini ifade etti. ‘Bizim yerimiz Reis’in yanı’ sloganıyla yola çıkarak Kula’yı Ege’nin incisi haline getireceklerini ifade eden Çınar, açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “ Kıymetli Kulalı hemşerilerim. İnanarak çıktığım bu kutlu dava yoluna bağımsız olarak devam ediyorum. Her ne kadar değerli büyüklerimize gönül koymuş olsak da, Yeni Türkiye yüzyılında bu seçimi büyük bir zaferle bitirip hemen ertesinde sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan beyefendinin ve bilge liderimiz sayın Devlet Bahçeli beyefendinin ellerini öpmeye gideceğiz. Halkımıza hizmet yolunda yeni yüzyıl belediyeciliği vizyonu ile büyük hedeflerimiz doğrultusunda proje ve çalışmalarımızla hizmete var gücümüzle gönülden hazırız. Kula ‘Egenin İncisi’ olacak. Herkes duysun! Ne pahasına olursa olsun çıktığımız yoldan geri dönmek yok. Yapılan yanlışlara ve figüran dayatmalara dur demek için buradayız. Bu bağlamda yeni bir başlangıç için bu yanlışı yıkmanın tam da vaktidir. Saygılarımla.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Esnafın 10 yıllık çilesi bitti
Esnafın 10 yıllık çilesi bitti
Kula Belediyesi, her yıl düzenlenen şenlikler için hazırlıklara başladı
Kula Belediyesi, her yıl düzenlenen şenlikler için hazırlıklara...