Akü hırsızlarına jandarma ve emniyetten ortak operasyon
Reklam
Reklam
  • Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Akü hırsızlarına jandarma ve emniyetten ortak operasyon

Manisa'da son zamanlarda GSM istasyonlarında akü hırsızlığı artması üzerine harekete geçen jandarma ve emniyet güçleri, Kula, Alaşehir ve Salihli ilçelerinde meydana gelen toplam 7 faili meçhul baz istasyonu hırsızlığı olayının şüphelisi bir kişiyi kıskıvrak yakaladı. Yakalanan şüpheli, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

28 Ekim 2021 - 18:13
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

  Manisa'nın Kula, Alaşehir ve Salihli ilçelerinde son zamanlarda meydana gelen  GSM istasyonlarında akü hırsızlığı olaylarının ardından harekete geçen üzerine Manisa İl Jandarma Komutanlığı JASAT ve Kula İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, akü hırsızlığının meydana geldiği bölgelerde yaptıkları araştırmada 35 AFT 182 plakalı kiralık aracın hırsızlık olayına karıştığını tespit etti. Geniş çaplı olarak yürütülen çalışmalarda takibe alınan kiralık aracın, GPS konumunun dün gece saatlerinde Alaşehir ilçesi Hacıaliler Mahallesindeki baz istasyonu çevresinde olduğu tespit edilmesi üzerine olay yerine giden jandarma ekipleri, kaçmaya çalışan kiralık aracı kısa bir sürede yakaladı. Durdurulan araç içerisinde 15 ayrı hırsızlık suçundan suç kaydı bulunan H.H.(54) isimli şüpheli ise, araç içersinde 1 adet demir kesme makası ile kıskıvrak yakalandı. Jandarma ekipleri yakalanan şüpheli ile mülakat esnasında iken şüphelinin telefonun çalması üzerine şüphelinin telefonu hoparlöre alarak konuşması isteyen jandarma ekipleri, şüphelinin telefonda görüştüğü kişinin 7 ayrı hırsızlık suçundan kaydı bulunan D.Ş.(30) olduğunu tespit etmiş ve her iki şüpheli arasında "abi biz kestik, sen neredesin biz ordan ayrıldık makas elimde, Hüseyin'e ulaşamıyorum" diyalogunun geçtiğini belirledi. Araç içerisinde yapılan aramada çanta içerisinde yine D.Ş’ye ait kimlik ve malzemeler olduğu tespit edilmesi üzerine konu ile ilgili Cumhuriyet Savcısına bilgi vererek tutanak tanzim eden jandarma ekipleri şüpheli D.Ş.'nin de yakalanması için çalışma başlattı.

  Öte yandan kıskıvrak yakalanan şüpheli H.H., işlemlerin tamamlanmasının ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

  Emniyet ve jandarmanın ortak yürüttüğü operasyonla, Alaşehir ilçesinde 2, Salihli ilçesinde 3 ve Kula ilçesinde 2 olmak üzere toplam 7 faili meçhul baz istasyonu hırsızlığı olayı aydınlatılmış oldu.

2021/10/2021-10-28-18-14-22.jpg
2021/10/2021-10-28-18-14-41.jpg
2021/10/2021-10-28-18-14-59.jpg
2021/10/2021-10-28-18-15-12.jpg

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
SANDAL BÖYLE COŞKU GÖRMEDİ
SANDAL BÖYLE COŞKU GÖRMEDİ
Başkan Girgin; “Artık kimse size inanmıyor”
Başkan Girgin; “Artık kimse size inanmıyor”