AK Parti’li Kadınlardan Esnaf Temsilcilerine Ziyaret
Reklam
Reklam
  • Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

AK Parti'li Kadınlardan Esnaf Temsilcilerine Ziyaret

AK Parti'li Kadınlardan Esnaf Temsilcilerine Ziyaret

01 Temmuz 2017 - 10:50
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

AK Parti Kula İlçe Kadın Kolları Siyasi Hukuk işleri başkanı Nilgün Yurtpay ve Teşkilat başkanı Nezahat Zeybek Kula Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifini ziyaret etti.

 

AK Parti Kula Kadın Kolları ziyaretini Kula Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifine gerçekleştirdi. Kooperatif Yönetim Kurulu Başkanı Ali Yiğen ile sohbet eden Ak Kadınlar Sivil Toplum Kuruluşlarının önemini değinerek ziyaretlerinin devam edeceğini söylediler.

 

Ziyarette konuşan Kula  AK Parti Siyasi Hukuki işler başkanı Nilgün Yurtpay "Ak Parti Kadın Kolları olarak çalışmalarına devam ettiklerini her ay sivil toplum kuruluşları kurum ve kuruluşları ziyaret ederek yöneticile4rimiz ile birlikte istişare yapıyoruz.  AK Parti hükümetlerimiz esnaf ve sanatkarların derdiyle dertlenmekte, sıkıntılara çözüm bulmak için onlarla birlikte çalışmaktadır" dedi. Yurtpay“AK Parti iktidarı olarak esnaf ve sanatkarları çok önemsiyoruz. Onların sorunlarının ve taleplerinin takipçisi olmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

 

Kula Esnaf Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Yiğen Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek  "Esnaf ve Sanatkarlarımız yaklaşık bin yıllık ahilik geleneğinin çok önemli bir parçasıdır. Bu gelenek onlarda müşteri velinimetimizdir şiarını geliştirmiştir. Bir sokakta bulunan esnaf, o sokağın aynası gibidir. Dedi

 

Daha sonra Yurtpay ve zeybek Kulahaber gazetesini ziyaret ederek İmtiyaz sahibi Hasan Yiğen ile sohbet etti

 

2017/07/2423335.jpg

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kula Kaymakamlığı’na Talha Altuntaş Atandı
Kula Kaymakamlığı’na Talha Altuntaş Atandı
Kula’da Uyuşturucuya Darbe: 479 Sentetik Hap Ele Geçirildi
Kula’da Uyuşturucuya Darbe: 479 Sentetik Hap Ele Geçirildi