AK PARTİ KADIN KOLLARINDAN KADINA ŞİDDET’TE HAYIR
Reklam
Reklam
  • Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

AK PARTİ KADIN KOLLARINDAN KADINA ŞİDDET’TE HAYIR

Basın açıklaması yapan Kula İlçe Kadın Kolları Başkanı Akile AKDEMİR

26 Kasım 2011 - 08:55
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Basın açıklaması yapan Kula İlçe Kadın Kolları Başkanı Akile AKDEMİR; Bireylerin hem fizikken hem de ruhen sağlıklı olduğu toplumlar gelişme yolunda ilerleyebilirler. Siyaset kurumu irade koyan, karar alan bir kurum olmakla birlikte, toplumsal değişim ve dönüşüm topyekun bir seferberlik gerektirir. Ve şiddetle mücadelede siyasetin günlük kısır tartışmalarının dışında maksimum işbirliğine ihtiyaç vardır. Siyasetçiler, STK’lar, üniversiteler, medya vs konuya aynı duyarlılıkla bakmalı, ortak bir eylem planı çerçevesinde hareket etmelidir.
      Şiddetin “haz” alma duygusu olarak sunulduğu bazı medya yayınları bu mücadeleyi ne yazık ki zayıflatmakta, hatta şiddeti özendirmektedir.
      Kadına yönelik şiddetle mücadele kapsamında uygulamaların sıkı takibi konusunda her türlü işbirliğine açık olduğumuzu daha önce yaptığımız çalışmalar açıkça ortaya koymaktadır. Bu noktada bugün dünden daha iyi bir yerdeyiz, yarın ise bugünden daha iyi bir noktada olabilmek için tüm tarafları işbirliğine davet ediyorum. Bu güne kadar yapılan çalışmalara destek veren tüm kurumlara ve temsilcilerine teşekkür ediyor, kadın, erkek ve çocukların huzur içinde yaşayacakları bir toplum diliyorum.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x