’Adal Gross’ yarın açılıyor
Reklam
Reklam
  • Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

'Adal Gross' yarın açılıyor

Uzun yıllardır Kula'da hizmet veren Özmumcu Gıda bünyesinde hizmete hazırlanan toptan ve perakende alışveriş merkezi 'Adal Gross', 3 Kasım Perşembe günü Kulalıların hizmetine açılıyor.

02 Kasım 2022 - 10:16 - Güncelleme: 02 Kasım 2022 - 14:26
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

  Uzun yıllardır Kula'da hizmet veren ve bünyesinde yüzlerce işçi çalıştıran Özmumcu Gıda, yeni bir hizmet ağı ile Kula'da faaliyete geçiyor. Uzun uğraşlarla hazırlanan, hem toptan hem de perakende alışverişin yapılabileceği 'Adal Gross', 3 Kasım Perşembe günü Kula halkının hizmetine açılacak.

  Kula halkının uygun fiyatlarla alışveriş yapabilmesi için ürünleri satışa sunacaklarını dile getiren Özmumcu Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Ali Mumcu; " Uzun yıllardır hizmet verdiğimiz Özmumcu Gıda bünyesinde, tüm kesimlerden vatandaşlarımıza dokunabilmek adına bu projeyi düşündük. Hizmet vereceğimiz süre içerisinde vatandaşlarımıza uygun fiyatlı alışveriş yapma imkanı sunacağız. Hem toptan, hem de perakende satışında binlerce ürünümüzle Kula'mıza hizmet edecek olmanın da ayrıca mutluluğunu yaşıyoruz. 3 Kasım Perşembe günü saat 14.00'de yapacak olduğumuz açılışımıza tüm halkımızı da davet ediyoruz. Hizmete hazırladığımız bu proje Kula'mıza hayırlı olsun." şeklinde konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Deniz istedi, Hikmet ve Ferdi başkan söz verdi
Deniz istedi, Hikmet ve Ferdi başkan söz verdi
Başkan Zeyrek’ten Kula’ya çıkarma
Başkan Zeyrek’ten Kula’ya çıkarma