2 yıldan fazla süredir öz kızına cinsel istismarda bulunan baba...
Reklam
Reklam
  • Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

2 yıldan fazla süredir öz kızına cinsel istismarda bulunan baba tutuklandı

“Kızımla cinsel bir ilişki yaşamadım, eşim kızımı dolduruyor”

08 Haziran 2024 - 20:51
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Manisa’nın Kula ilçesinde 2 yıldan fazla süredir öz kızına cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla kayıplara karışan ve önceki gece Turgutlu İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından kıskıvrak yakalanan vicdansız baba, bugün Kula’da hâkim karşısına çıkarıldı. Gözaltına alındığı esnada gazetecilerin ‘pişman mısınız’ sorusuna ‘pişmanım’ yanıtını veren şüpheli babanın, ilk ifadesinde suçlamaları kabul etmediği ve kızıyla cinsel bir ilişki yaşamadığını söylediği öğrenildi.

  Olay, geçtiğimiz günlerde 16 yaşındaki 11.sınıf öğrencisi D.K.’nin durumu okuldaki rehber öğretmenine anlatmasıyla ortaya çıktı. 2 yıldan uzun bir süredir öz kızına cinsel istismarda bulunduğu ortaya çıkan şüpheli baba B.K.(39), eşine uzunca bir mesaj göndererek kayıplara karıştı. Şüpheli babayı yakalamak için geniş çaplı bir soruşturma başlatan Kula İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, şüpheli babanın önceki gece Turgutlu ilçesinde görüldüğü bilgisini alması üzerine Turgutlu İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleriyle bir çalışma yürüterek şüpheli babanın kıskıvrak yakalanmasını sağladı. İşlemleri için Kula İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde gözaltına alınan şüpheli B.K., bugün Kula Adliyesi’nde hakim karşısına çıkarıldı. Şüpheli baba, burada tamamlanan işlemlerin ardından tutuklu yargılanmak üzere cezaevine gönderildi.

“Kızımla cinsel bir ilişki yaşamadım, eşim kızımı dolduruyor”

  Öte yandan vicdansız babanın ilk ifadesinde söyledikleri de şok etkisi yarattı. Gözaltına alındığı esnada gazetecilerin ‘pişman mısınız’ sorusuna ‘pişmanım yanıtını veren şüpheli baba, ilk ifadesinde ise suçlamaları kabul etmediğini ve kızıyla herhangi bir ilişki yaşamadığını söyledi. Alkol bağımlılığı olduğu için 18 yıllık evli olduğu eşi ile ailevi sorunları olduğunu ifade eden şüpheli baba, eşinin kızını doldurduğunu ve kendisi hakkında iftira attıklarını söyledi. 

2024/06/2024-06-08-21-26-56.jpg
2024/06/2024-06-08-21-26-59.jpg
2024/06/2024-06-08-21-27-03.jpg

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Esnafın 10 yıllık çilesi bitti
Esnafın 10 yıllık çilesi bitti
Kula Belediyesi, her yıl düzenlenen şenlikler için hazırlıklara başladı
Kula Belediyesi, her yıl düzenlenen şenlikler için hazırlıklara...