2.Etap TOKİ teslimleri tam gaz devam ediyor
Reklam
Reklam
  • Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

2.Etap TOKİ teslimleri tam gaz devam ediyor

Kula'da inşa edilen 304 konutlu 2.etap TOKİ evleri hak sahiplerine teslim edilmeye tam gaz devam ediyor. TOKİ'nin elektrik trafo işlerini yapan Kula Belediyesi eski başkanı elektrik mühendisi Halil Gülcü'nün de bizzat eşlik ettiği teslim çalışmalarında Kula'da esnaflık yapan hak sahibi Burhan Demir ikametinin tapusunu ve anahtarını teslim aldı.

22 Aralık 2022 - 10:13
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

  Toplu Konut İdaresi(TOKİ) tarafından 'Her Yıl 100 Bin Yeni Sosyal Konut' projesi kapsamında Kula'da inşa edilen 304 konutlu TOKİ'de hak sahiplerine teslim işlemleri son hızıyla devam ediyor. Hak sahiplerinin ilgili bankadan tamamladığı evrakların ardından elektrik, su ve gaz abonelik açılma işlemleri de yapılan 2.etap TOKİ'ninlektrik trafo işlerini yapan Kula Belediyesi eski başkanı elektrik mühendisi Halil Gülcü de bizaat çalışmalara eşlik ederek vatandaşlara yardımcı oluyor. AK Parti Kula İlçe Başkanı Ahmet Palabıyık da sık sık 2.etap TOKİ'de yürütülen işlemleri yakından takip ederek vatandaşlar hayırlı olsun dileklerini iletiyor. Şantiye şefi Ozan Dalka ve yüklenici firma yetkilisi Kaan Yetkin'in de yakından takip ettiği işlemler kapsamında Kula'da esnaflık yapan hak sahibi Burhan Demir'e tapusu ve ikametin anahtarı teslim edildi.

  Hükümetin katkılarıyla Kula'ya kazandırılan ve inşa sürecinin ardından hak sahiplerine teslim edilmeye başlanan 304 konutlu 2.etap TOKİ'nin Kula halkına hayırlı olmasını temenni eden Burhan Demir, emeği geçen herkese katkılarından dolayı teşekkür etti.

 

  12 Aralık tarihlerinde A Blok'tan başlayan teslimler, C17 ve C18 blokları 23 Aralık, C19 ve C20 blokları 26 Aralık ve zamanında gelemeyen vatandaşlar için 27-28 Aralık tarihileri arasında teslim işlemi devam edecek.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Genç iş insanı, çocukluk arkadaşıyla yeni bir sektöre atıldı
Genç iş insanı, çocukluk arkadaşıyla yeni bir sektöre atıldı
CHP Genel Başkanı Özel Kula’ya geliyor
CHP Genel Başkanı Özel Kula’ya geliyor