AK PARTİ KULA İLÇE YÖNETİMİ ESNAFA TEŞEKKÜR ZİYARETİ
Reklam
Reklam
  • Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

AK PARTİ KULA İLÇE YÖNETİMİ ESNAFA TEŞEKKÜR ZİYARETİ

AK Parti Kula İlçe Yönetimi esnafa 2011 genel seçim teşekkürü ziyareti yapıyor. Teşekkür ziyaretlerinde kendilerini esnafların samimi karşılamalarından son derece de hoşnutluk ve memnunluk duyduklarını belirten

08 Ekim 2011 - 12:36
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

AK Parti Kula  İlçe Yönetimi esnafa 2011 genel seçim teşekkürü ziyareti yapıyor.

Teşekkür ziyaretlerinde kendilerini esnafların samimi karşılamalarından son derece de hoşnutluk ve memnunluk duyduklarını belirten AK Partili Kula Belediye  Başkanı Selim AŞkın, “AK Parti olarak Genel seçimlerde ister partimize oy vermiş isterse diğer partilere oy  vermiş olsun biz hangi türde oy verdiğine bakmazsızın esnaflarımıza teşekkür ziyaretleri yapıyoruz.

Seçimlerde  asıl olan vatandaşlarımızın büyük bir çoğunluğunun sandığa giderek vatandaşlık görevlerini yerine getirmesidir.Vatandaşlarımızda bu görevlerini yerine getirmiştir” dedi.

 

AK PARTİ TEŞEKKÜR ZİYARETLERİNDE VATANDAŞLARIN İLGİSİNDEN MEMNUN

   

Ak Parti Kula İlçe Yönetimi önceki gün  gün boyu sürdürdüğü teşekkür ziyaretleri sırasında bir çok esnafı ziyaret etti. Ak Parti Kula  İlçe Başkanı Halil Erdil  ve Kula Belediye Başkanı Aelim Aşkın, Belediye Meclis üyesleri İl Genel Meclis Üyeleri ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte gerçekleştirilen ziyaretlere esnafların ilgi göstermesinden çok mutlu olduklarını belirten  Ak Parti Kula  ilçe Başkanı  Halil Erdil  bazı esnaflarında ısrarla çay ısrarlarını da kırmayarak esnaf ların gönlünü aldı. Teşekkür ziyaretleri sırasında bazı esnaflar AK Parti Kula  İlçe Başkanı Halil Erdil  ve Kula  Belediye Başkanı Selim Aşkın’dan istekte bulundular.

Ziyaretler sırasında esnafımızın ve tüm vatandaşlarımızın sıcak ilgisinede çok teşekkür ediyoruz” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Elektrikli bisiklet kamyona çarptı; 2 yaralı
Elektrikli bisiklet kamyona çarptı; 2 yaralı
CHP Manisa Milletvekilleri Başevirgen ve Bakırlıoğlu, Başkan Dönmez'i Ziyaret Etti
CHP Manisa Milletvekilleri Başevirgen ve Bakırlıoğlu, Başkan...