İÇME SUYU ARITMA TESİSİNDE SONA YAKLAŞILDI
Reklam
Reklam
  • Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

İÇME SUYU ARITMA TESİSİNDE SONA YAKLAŞILDI

İÇME SUYU ARITMA TESİSİNDE SONA YAKLAŞILDI‏

01 Şubat 2012 - 20:57
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Kula ilçesinde 4 Mayıs 2011 tarihinde Çevre Ve Orman Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu tarafından temeli atılan ihalesini Gezer Endüstri İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi’nin aldığı İçme Suyu Arıtma Tesisi’nde son aşamaya gelindiği açıklandı.

Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan Gezer Endüstri İnşaat sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi yetkilisi Celal Ulusoy İçme suyu arıtma tesisi inşaatının bittiğini tesis içinde ekipman montajının başladığını ve fabrika testinin yapılmasının ardından tesisinin hazır hale geleceğini söyledi.

 

Kula Belediye Başkanı Selim Aşkın, “ İçme suyu arıtma tesisi göreve gelmeden önce de sözünü verdiğimiz ve göreve geldiğim günden beri de şahsım ve Kula Belediyesi’nin hep gündeminde olan bir projeydi. Bu tür projeler bugün söz verip yarın yapılacak işler değildir. Yoğun çabalarımız sonucu 2011 bütçesine sokabildiğimiz bu projeyle artık musluklarımızdan temiz ve arıtılmış su akacak” dedi.  Aşkın, Söğütler altında  5 Bin  m² lik bir alan üzerinde devam eden inşaatın ardından Kuyularda bulunan suların dağıtım öncesinde İçme Suyu Arıtma Tesisi’nde toplanacağını ve burada içme suyu kalitesine zarar gelmeden PH yani sertliği insanların içebileceği bir dereceye indirilerek halkın  tüketimine sunulacağını söyledi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x