Tehditlere Boyun Eğmem, Sadece Adalete Güvenirim

Değerli okurlarım, Yaklaşık çeyrek asırdır, Kula'da gazetecilik yapıyorum. Bu güzel ilçenin sokaklarında büyüdüm, halkıyla iç içe oldum. Kalemimi de her zaman halkın sesi, mazlumun savunucusu olarak kullandım. 25 yıllık bu meslek hayatımda ne bir menfaat ilişkisine girdim ne de kimseyle kişisel bir husumet yaşadım. Haberi yazarken tek kıstasım doğruluk, dürüstlük ve kamu yararı oldu.

Değerli okurlarım,

Yaklaşık çeyrek asırdır, Kula’da gazetecilik yapıyorum. Bu güzel ilçenin sokaklarında büyüdüm, halkıyla iç içe oldum. Kalemimi de her zaman halkın sesi, mazlumun savunucusu olarak kullandım. 25 yıllık bu meslek hayatımda ne bir menfaat ilişkisine girdim ne de kimseyle kişisel bir husumet yaşadım. Haberi yazarken tek kıstasım doğruluk, dürüstlük ve kamu yararı oldu.

Yıllar içinde çok şey yazdım. manşet yaptım, kimi zaman bir mahallenin yıllardır çözülmeyen sorununu gündeme taşıdım. Zaman zaman belediyenin şeffaflık eksikliklerini de, kamu kaynaklarının verimli kullanılmadığını da yazdım. Kula Devlet Hastanesi’ndeki doktor eksikliğini yazdım, öğrencilerin çamur içinde yürüdüğü okul yollarını yazdım. Kimi zaman bazı din görevlilerinin görevini yapmadığını yazdım. Bu yazılar sayesinde birçok sorun çözüldü, birçok kişinin sesi duyuldu. Ancak bazı çevreler, bu tür haberlerden rahatsız olmuş olmalı ki, son zamanlarda şahsıma yönelik tehditler artmaya başladı. Kimisi sahte sosyal medya hesaplarından küfürler savuruyor, kimisi özel mesajla tehdit ediyor. Hatta yüzüme karşı tehdit etmeye cüret edenler bile oldu. Bu kişilerin kim olduğunu da, ne amaç taşıdıklarını da çok iyi biliyorum.

Şunu açıkça belirteyim: Ben bu toprakların çocuğuyum. Kula’da doğdum, burada yaşıyorum, burada yazıyorum. Hiçbir tehdit beni yolumdan döndüremez.

Ben bugüne kadar yalnızca yüce Türk adaletine ve Rabbime sığındım. Eğer bir gün bedel ödenecekse, o bedeli ya adalet keser ya da kader. Kimsenin maskesiyle korkutulacak değilim. Herkes kendi yaptığından sorumludur. Bugünden itibaren, bana ve aileme yönelik tehdit oluşturan kişiler bilsinki ben yüce adalete güveniyorum. Bu işler konuşmayla değil resmi bir süreç çerçevesinde okur Başımıza gelebilecek herhangi bir olayda, sorumlular bellidir. Kula küçük bir yer; kim nerede oturur, kim kiminle işbirliği yapar, kim neyin peşinde herkes bilir. Ama ben işyerimdeyim, sokaktayım, halkın içindeyim. Kalemimle, duruşumla buradayım. Herkes gardını alsın çünkü ben artık her kelimemi daha da dikkatle, ama eskisinden de cesurca yazacağım.

Susmayacağım. Çünkü hakikat susarsa, karanlık büyür.

Saygılarımla,