Tanrıverdi; "Başkan Erdoğan, Kula sevgisini TOGG'a ismini vererek gösterdi"

Tanrıverdi memleketi Kula'dan Başkan Erdoğan'a selam ve sevgilerini gönderdi

  Kula'da uzun yıllardır hizmet veren Özmumcu Gıda bünyesinde hizmete açılan 'Adal Gross' alışveriş merkezinin açılış töreninde konuşan 22., 23. ve 24.Dönem AK Parti Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Kula'nın kıymetini bildiğini ifade ederek, Başkan Erdoğan'ın tensipleriyle yerli ve milli otomobil TOGG'a Kula'nın adının verildiğini söyledi.

  Uzun yıllardır Kula'da hizmet veren Özmumcu Gıda bünyesinde hizmete hazırlanan 'Adal Gross' isimli alışveriş merkezi, düzenlenen törenle hizmete açıldı. Kula Kaymakamı Birkan Tatlısöz, 22., 23. ve 24.Dönem AK Parti Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi, 24. ve 26.dönem AK Parti Uşak Milletvekili Alim Tunç, Kula Belediyesi eski başkanı Selim Aşkın, Turgutlu Belediyesi eski başkanı Serhat Orhan, AK Parti Kula İlçe Başkanı Ahmet Palabıyık, davetli misafirler ve vatandaşların katılımıyla düzenlenen törende konuşan Adal Gorss Yönetim Kurulu Başkanı Ali Mumcu, rahmetli babası Mehmet Mumcu'nun Kula'ya hizmet anlayışına sahip çıktıklarını söyledi. Açılan işyerinin Kula halkına ve ekonomiye destek ve katkı sağlayacağını ifade eden Mumcu; " 2 yıl önce aramızdan arılan kıymetli babam Mehmet Mumcu'yu rahmetle anıyorum. İnşallah babamızdan aldığımız bayrağımızı daha iyi yerlere taşıyacağız. İçerisinde bulunduğumuz ekonomik koşullar sebebiyle bu müessesemizin halkımıza ve ekonomimize destek e katkı sağlayacağını düşünüyorum. İnşallah 'Adal Gross' olarak her zaman ürünlerimizi en uygun fiyatlarla sizlere sunmaya, sizlerle buluşturmaya devam edeceğiz. İşyerimizin hayırlı olmasını diliyorum." şeklinde konuştu.

  Açılan yeni iş yerinin Kula'ya hayırlı olmasını temenni eden Kula Kaymakamı Birkan Tatlısöz ise; " Bugün ilçemiz açısından kıymetli bir günü yaşıyoruz. İlçemizin hayırsever iş adamlarından Ali Mumcu'nun ilçemize kazandırmış olduğu bu güzel yatırımın açılışındayız. Burası ürün çeşitliliği açısından baktığımızda ilçemizdeki çok önemli bir ihtiyacı giderecek kapasitededir. Bu yatırımı ilçeye kazandırılmasında emeği geçen Mumcu ailesine huzurlarınızda çok teşekkür ediyorum. Mumcu ailesine, memleketlerini unutmadığı, memleketi için çalışmaya ve üretmeye devam ettiği için kendilerine ayrıca teşekkür ediyor, ilçemize de hayırlı olmasını diliyorum."  dedi.

  'Adal' isminin asil, soylu, saygın, onurlu, şerefli, adil ve doğru demek olduğunu dile getirerek sözlerine başlayan 22., 23. ve 24.Dönem AK Parti Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi, yaptığı konuşmada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a memleketi Kula'dan sevgi ve selam gönderdi. Başkan Erdoğan'ın Kula'nın kıymetini iyi bildiğini, yerli otomobil TOGG'a ismini vererek gösterdiğini dile getiren Tanrıverdi, Başkan Erdoğan'a teşekkür etti. Açılışı yapılan alışveriş merkezinin hayırlı olmasını da temenni eden Tanrıverdi; " Kula'mız önemli bir alışveriş merkezine kavuşuyıor. Bölgesinin en büyük en ekonomik AVM olacak. Bu AVM'nin mülkü allah, emanetçisi Mumcu ailesine ve Kula'mıza hayırlı olmasını temenni ediyorum.  Çok güzel düşündüler ve çok güzel bir isim koydular. 'Adal' ismini koydular. Adal ne demek diye kimi arkadaşlarımız merak ediyor olabilir. Şöyle bir lugata baktığını zaman Adal'ın adın yayılsın, ün kazan olduğunu görürsünüz. Aynı zamanda Adal asil ve soylu demektir. Adal, saygın, onurlu şerefli demektir. Adal, adil ve doğru demektir. Ben inanıyorum ki bu ismi düşünüp koyan bu kardeşlerimiz başta yönetim kurulu başkanımız Ali mumcu olmak üzere bu kavramın için dolduracak bir AVM yapacaklar, ne aldatacaklar ne aldanacaklar. Burada adil ve güzel bir alışverişin hakkaniyete uygun bir alışverişin yapılmasını gerçekleştirerek örnek olacaklar. Bugün bölgesinde iddialı olduğunu ifade ettiğimiz bu alışveriş merkezinin inanıyorum ki Türkiye'de iddialı bir zincir olacaktır. Bu konuda Kula her yönüyle bunu ifade etmiştir. Ben her zaman ifade ederim. Kula Dünyanın merkezidir. Çünkü Yunus Emre bizim toprağımızdadır. Yunus Emre sevginin ve hoşgörünün merkezidir. Dolayısıyla sevgi ve hoşgörü Kula'mızdan yayılır. Aynı zamanda Tabduk Emre sadece Kula'dadır. Böylesi önemli şahsiyetlere sahip olan Kula, dünyanın manevi bir merkezi olmuştur. Tabii ki ticaret anlamında da Kula'da Ali Mumcu dedemizi bilirdik. Sonra, Mehmet Mumcu kardeşimizi tanıdık. Şimdi yine Ali Mumcu kardeşimizi ve kardeşlerini tanıyoruz. Gerçekten bu önüyle de Kula ticaretin merkezi olmuştur. Burada sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı hatırlamadan geçemeyiz. Reis, bir alkışınızı duyarsa, teşekkür ve takdirlerimizi kendisine ifade etmiş oluruz. Doğrusu, Kulalı olarak bizler Kula'nın kıymetini, onun kadar anlayamadık. Sayın Cumhurbaşkanımız bunu güçlendirdi. Şimdi bildiğiniz gibi artık övündüğümüz Türkiye'nin ilk yerli otomobilini üretiyoruz. Üretilen bu otomobillerin bir tanesinin rengi Kula grisidir. Dolayısıyla sayın Cumhurbaşkanımız Kula'yı bu kadar seviyor. bu kadar Kula dikkatinde.  İnşallah biz ona mahcup olmayacağız. Bu vesile ile Cumhurbaşkanımıza buradan bir defa daha saygılarımızı, sevgilerimizi ve hürmetlerimizi arz ediyoruz. Ben daha fazla sözü uzatmak istemiyorum. Bu müessese tekrar aileye, şirkete, Kula ilçemize ve ülkemize hayırlı olsun." ifadelerini kullandı.