Siyasi parti başkanlarından bayram mesajları

Siyasi parti başkanlarından bayram mesajları

PALABIYIK; “ KURBAN PAYLAŞMAK DEMEKTİR.”

AK Parti Kula İlçe Başkanı Ahmet Palabıyık, Kurban Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı. Palabıyık mesajında kırgınlıkların unutulduğu, birlik ve beraberliğin tazelendiği bayramların toplumsal zenginliğimiz olduğunu belirterek, “Bayramlar, birliktir” dedi.

Toplumsal yardımlaşmanın en üst seviyede yaşandığı, duygu ve sevinçlerin paylaşıldığı Kurban Bayramı’na bir kez daha ulaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Palabıyık, mesajında şu ifadelere yer verdi;

“ Milletçe sevinçlerimizin arttığı, kardeşlik duygularının, birlik ve beraberliğimizin pekiştiği bir Kurban Bayramını daha idrak etmeye hazırlanıyoruz. Dini bayramlarımız, yüce dinimiz İslam’ın emrettiği gibi; dargınların barıştığı, yoksulların korunup gözetildiği, dayanışmanın en samimi örneklerinin verildiği müstesna zamanlardır. Milletimizin köklerinde var olan ve İslam’ın ruhuyla bütünleşen insani erdemler, bayramlarda en coşkulu şekliyle yaşanır, hatırlanır. Bayramlar sevgi, hoşgörü ve kardeşlik bağlarının en kuvvetli olduğu günlerdir. Bayramlarda yaşadığımız güzel duyguların, sadece bugünlerle sınırlı kalmaması gerekiyor. Hayatımızın her döneminde aynı halis niyet ve düşüncelere bağlı olarak, ilişkilerimizi sürdürmeliyiz. Unutmamalıyız ki sorunlarımız paylaşıldıkça azalacak ve mutluluklarımız daha da artacak. Bu duygu ve düşüncelerle bütün Kulalı hemşerilerimin ve İslam âleminin mübarek Kurban Bayramı’nı kutluyor, tüm vatandaşlarımızın huzurlu ve mutlu bir bayram geçirmesini temenni ediyorum.” dedi.

 

 

BAYTOK; “ BAYRAMLAR ORTAK DEĞERİMİZ, BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZDİR.”

Milliyetçi Hareket Partisi Kula İlçe Başkanı Nazım Baytok, Kurban bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, tüm Kulalı hemşerilerinin bayramını kutladı.

Yönetim Kurulu adına Türk İslam Aleminin Kurban Bayramını kutlayan Baytok, mesajında, "Bayramlar, günlerin en müstesnasıdır. Ortak değerimiz, birlik ve beraberliğimizdir. Mutluluğu ve nasibi paylaşmak, hasretleri gidermektir. Ancak muhtelif ülkelerdeki, kendi topraklarında ya da esaret altında haksızlığa uğrayan, büyük zorluklar içerisinde yaşam mücadelesi veren, mallarını, sevdiklerini, canlarını kaybeden Türk İslam Aleminin yüreğimizdeki burukluğunu buna muadil, bir müstesna anı birlikte yaşayabilmenin, vesilesiyle, bu bayram hürmetine, dua'ya kalkacak olan ellerimizle; Bütün mazlumlarla, mağdurlarla, çaresizlerle kimsesizlerle, birlikte tüm insanlığın seyrettiği, Müslüman Aleminin üzerindeki karanlığın aydınlığa kavuşması ve bütün yüreklerin Rahmet damlalarıyla rızık, huzur ve hayat bulmaları ümidinin, sevincini yaşıyoruz. Yüce Allah'a teslimiyetin sembolü Kurban Bayramının, başta tüm şehit aileleri olmak üzere; bütün Türk İslam Alemine hayırlar getirmesi temennisi ile kutlar, bütün Kulalı hemşerilerimin bu değerleri yaşayan ve yaşatacak olan herkese sağlık ve esenlikler dilerim. Cenab-ı Hak yaptığımız ibadetleri ve keseceğimiz kurbanları rızasına muvaffak eylesin" ifadelerine yer verdi.

 

KASIRGA; “BAYRAMLAR BİRLİKTİR, DİRLİKTİR, KARDEŞLİKTİR.”

Cumhuriyet Halk Partisi Kula İlçe Başkanı Osman Kasrıga, Kurban bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Kasırga mesajında; “Bayramlar birliktir, dirliktir, kardeşliktir. bayramlar sevgidir, saygıdır. bayramlar dayanışmadır, yardımlaşmadır, paylaşmadır. Bayramlar kucaklaşmadır, barıştır. Bu nedenle, içtenlikle kutlayacağımız kurban bayramının, ayrıştırılmak istenen toplumumuzda yeniden birliğin, dirliğin, sevginin, saygının ekilmesi ve kan gölüne dönen Ortadoğu başta olmak üzere ülkemizde ve dünyada barışın egemen olması dileğiyle. Bütün Kula ve Manisa başta olmak üzere ulusumuzun Kurban Bayramını içten, yürekten kutluyorum. Sevgi ve saygılarımı sunuyorum.” ifadelerini kullandı.