Salihli EKKK'dan Başkan Dönmez'e ziyaret

Salihli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Erdal Tunca ve beraberinde Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Yiğen, Sandal eski Belde Belediye Başkanlarından Hulusi Güngör ile birlikte Kula Belediye Başkanı Hikmet Dönmez'i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

  Salihli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Erdal Tunca ve beraberinde Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Yiğen, Sandal eski Belde Belediye Başkanlarından Hulusi Güngör ile birlikte Kula Belediye Başkanı Hikmet Dönmez’i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

 

  Salihli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Erdal Tunca, beraberindeki Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Yiğen ve Sandal eski Belde Belediye Başkanlarından Hulusi Güngör ile birlikte Kula Belediye Başkanı Hikmet Dönmez’i makamında ziyaret etti. Kurumlar arası işbirliğini en üst seviyeye çıkarmanın hem Salihli hem de Kula esnafı için daha iyi olacağını dile getiren Salihli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Erdal Tunca, Kula Belediye Başkanı Hikmet Dönmez’e hayırlı olsun dileklerini iletti.

  Başkan Dönmez ise ziyarette bulunan başkanlara teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.