PİKNİKTE BİR ARAYA GELDİLER

PİKNİKTE BİR ARAYA GELDİLER

Diyanet-Sen Kula İlçe Temsilciliği üyeleri, sendika tarafından düzenlenen piknikte bir araya geldiler.

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen pikniğe, Kula İlçe Müftüsü Kamil Kırkız, Memur-Sen ve Diyanet Sen Kula İlçe Başkanı Ali Osman Sönmez ve Diyanet-Sen sendikası üyeleri aileleri ile katıldı

Düzenlenen etkinlik ile ilgili konuşan Memur-Sen ve Diyanet Sen Kula İlçe Başkanı Ali Osman Sönmez;” Her yıl düzenli olarak üyelerimizin  kaynaşması, yeni üyelerimizin tanışması ve aramızdan rahmete göçmüş üye ve yakınları adına mevlit okuttuğumuz bu etkinliğimizi bu sene Kutlu Doğum Haftası etkinliklerine rast getirerek, etkinliğimize bir anlam daha yüklemek istedik. Sendika olarak aile olduğumuzu sergilemek adına da üyelerimizi eşleri ile, çocukları ile davet ettik. Bu sayede sadece üyelerimiz değil eşleri ve çocukları da tanışmış, kaynaşmış oluyor. Bu geleneği inşallah ileri ki senelerde de sürdürmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Kula İlçe Müftüsü Kamil Kırkız ise ;” Böyle bir etkinlik düzenleyerek bizleri burada din görevlilerimiz ve aileleriyle buluşturan Diyanet-Sen Kula Temsilciliğimize teşekkür ederim. İnşallah bu etkinlik hayırlara vesile olur” diye konuştu.

Konuşmaların ardından hayatını kaybeden üyeler ve üye yakınları adına mevlit okunurken, tüm katılımcılara öğle yemeği ve ayran ikram edildi.